Există acțiuni pe care le facem zilnic, fără să acordăm atenție dacă le facem sau nu corect. Uneori este mai bine să privești aceste lucruri cotidiene dintr-un unghi diferit. Desi le facem de o viata este posibil sa nu le facem corect si pe viitor sa ne dauneze. Mai bine cerem o parere sau ne documentam inainte pentru a fi siguri ca nu facem ceva gresit.
In acest articol va prezentam mai multe lucruri pe care ar trebui sa stim cum sa le facem mai corect pentru a ne asigura ca nu ne fac mai mut rau decat bine.
Cum să vă spălați părul
Uscați părul umed cu un tricou în loc de un prosop pentru a vă netezi părul . Folosiți vârful degetelor pentru a masa ușor șamponul în păr. Stergeți-vă părul înainte de a aplica orice balsam de păr.
Cum să purtați un rucsac în transportul public
Pentru a va proteja bunurile cel mai bine este sa purtati rucsacul in fata in mijloacele de transport. Asa este mereu sub ochii dumneavoastra si stiti ca lucrurile personale sunt in siguranta.
Cum să țineți volanul
Cel mai sigur loc pentru a pune mâinile este pe linia centrală (așa cum se arată în imaginea de mai sus). Această poziție împiedică airbag-urile să se deschidă pe mâini și brațe, protejând astfel capul și corpul.
Cum să vă spălați pe dinți
Nu trebuie să acoperiți toata periuța de dinți cu pasta de dinți, la fel cum o vedeți în reclamele de la televizor. În realitate, ai nevoie doar de o picătură mică.
Cum să aplici corect un bandaj pe deget
Tăiați cele două capete lipicioase în jumătate și lipiți-le pe deget într-un model croșetat. Acum acesta este fixat si protejeaza mai bine rana.
Cum să repari un sutien strâns
Dacă descoperiți că sutienul dvs. este prea strâns pentru dvs. chiar și atunci când dimensiunea cupei este corectă, folosiți un extensor pentru a crește dimensiunea benzii sale.
Cum se tine hârtie igienică
Cel mai bine este să agățați hârtia igienică cu capătul de rupere orientat departe de perete și nu langa acesta. În acest fel, mâinile tale nu vor atinge peretele, care poate avea bacterii dăunătoare pe el.
Cum să vă mențineți mâinile curate
Utile sunt doar gelurile care sunt compuse din cel puțin 60% alcool. Alți agenți de igienizare nu îndepărtează toate tipurile de microorganisme. Dacă aceea este mai bine să vă spălați pe mâini.
Cum să faci un duș
Dusul îndelungat usucă prea mult pielea, rezultând erupții și mâncărimi. Durata optimă a unui duș este de aproximativ 10 minute.
Cum să evitați greșelile după ce veniti de la sala
După ce veniti de la sala tot ce va doriti este un dus rece. Acesta ajută în procesul de recuperare când vine vorba de mușchii tăi. Diminuează durerile și ajută mușchii să se reconstruiască mai repede.
Exercitiile fizice iti fac fibrele musculare sa se intinda si folosesc glicogen pentru a-ti alimenta corpul. Acesta este motivul pentru care replierea rapidă a acestor pierderi este atât de crucială. Încercați să mâncați o masă formată din proteine și un pic de carbohidrați la cel mult 30 de minute de la antrenament.