10 fotografii care prezintă nunțile prinților și prințeselor moderne din diferite țări

Toti stim ca nunta este un moment important din viata celor doi miri . Casatoriile dintre un print si o printesa sunt cu mult diferite fata de o nunta dintre doi omeni modesti . Mai jos v-am pregatit o serie de 10 fotografii in care puteti vedea ce inseamna o nunta dintre doi miri de la casele regale. O nuntă regală este o ceremonie superbă și frumoasă care atrage atenția tuturor.

  1. Marea Britanie: prințul William și Catherine Middleton

La nunta au participat mai mult de 1.900 de invitați , iar in mediul online nunta a fost vizionata de 72 de milioane de oameni.

2. Germania: Ernst August, prințul Hanovrei și Ekaterina Malysheva

Un descendent al monarhilor britanici și un designer de origine rusă au avut ceremonia de nuntă în principala biserică luterană din Hanovra. Perechea proaspăt căsătorită a mers la un castel într-o trăsură pentru a participa la o primire oficială.

3. Luxemburg: prințului Guillaume, Marele Duce ereditar de Luxemburg și a contesei Stephanie de Lannoy

Deși ambii parteneri sunt aristocrați, au decis să nu respecte tradiția: a avut loc o ceremonie civilă în Primăria din Luxemburg.

4. Brunei: Prințesa Hafizah Sururul și Muhammad Ruzaini

- Advertisement -

Prințesa Hafizah este fiica sultanului din Brunei. Hassanal Bolkiah, tatăl miresei, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Ceremonia a avut loc într-un palat cu 1.700 de camere, iar sărbătoarea a durat câteva zile.

5. Belgia: prințul Amedeo al Belgiei și Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein

Un nepot al regelui Belgiei și o nobilă italiancă au avut nunta la Roma. Cuplul a primit  binecuvântare de la Papa.

6. Bhutan: Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, regele Bhutanului și Jetsun Pema

Ceremonia de nuntă a avut loc la cetatea și mănăstirea budistă Punakha Dzong.  Întreaga țară a sărbătorit nunta: fiecare oraș a organizat un festival de 3 zile în cinstea proaspetilor căsătoriți.

- Advertisement -

7. Suedia: prințesa moștenitoare Victoria și Daniel Westling

Nunta dintre Victoria și antrenorului ei personal a fost atât de magnifică încât a fost numită cea mai mare nuntă regală de la căsătoria prințului Charles și Diana Spencer. Mireasa a purtat un voal pe care prințesele suedeze îl poartă de 150 de ani.

8. Iordania: prințul Ali bin Hussein și Rym Brahimi

Ceremonia de nuntă a avut loc la casa regelui Abdullah al-II-lea . Iubita prințului este o fostă jurnalistă CNN și fiica reprezentantului ONU.

9. Austria: Arhiducele Christoph și Adelaide Drape-Frisch

Nunta a avut loc în Franța, țara de origine a fiicei diplomatului Adelaide. Ceremonia civilă a fost destul de simplă, doar 40 de invitați, dar nunta arăta ca o adevărată ceremonie regală.

10. Maroc: Moulay Rachid și Oum Keltoum Boufares

Nunta lui Moulay Rachid și Oum Keltoum Boufares a avut loc în conformitate cu tradițiile marocane și a durat 2 zile.