Acasă Curiozităti 10 diferențe între obiceiurile celor bogați și săraci care explică multe

10 diferențe între obiceiurile celor bogați și săraci care explică multe

0
10 diferențe între obiceiurile celor bogați și săraci care explică multe

Este de minune că cei mai bogați miliardari dețin active egale cu cele ale celor 3,8 miliarde de oameni cei mai săraci din populația noastră din lume. Pentru unii dintre noi, nu pare corect, dar există încă întrebarea evidentă despre cum au făcut-o. Când începi să studiezi acest subiect, îți dai seama că oamenii bogați au unele obiceiuri în comun care i-au ajutat să aibă un succes financiar.

Noi, sperăm că toată lumea sai aibe oportunitatea sa-și îndeplini dorințele și am găsit 10 obiceiuri care disting oamenii săraci de oamenii bogați.

Dăruirea și împărtășirea este semnul unei minți bogate.

Dă mai întâi! 79% dintre bogați s-au oferit voluntari pentru organizații de caritate. Și-au făcut un obicei din a-și acorda timp, bani și expertiză.

Donațiile, caritatea și cadourile pentru prieteni și rude nu sunt doar un semn al unei inimi bune, ci și al unei vieți înstărite. Desigur, există oameni lacomi peste tot care doresc doar să consume, dar o persoană bogată știe că banii trebuie să se mute, iar alți oameni au nevoie de ajutor.

Nu înseamnă că vă aruncați toți banii – să faceți totul în rațiune este crucial.

Nu spune NU!

Încercați să numărați de câte ori pe zi spuneți că nu sau refuzați ideea cuiva. Chiar dacă acum sunteți 100% sigur că ceva nu va funcționa, așteptați. Dă-i ceva timp. Fii deschis cu mintea !

A fi tolerant și a avea răbdare este crucial atunci când vine vorba de dobândirea averii.

Nu bârfi dacă vrei să fii bogat.

Bârfa dăunează relațiilor și închide ușile pentru succesul tău. Oamenii bogați au obiceiul de a nu spune nimic în spatele celorlalți.

Dacă aveți o problemă cu cineva, este mai bine să mergeți la acea persoană și să le vorbiți direct. O astfel de atitudine va adăuga câteva bonusuri reputației dvs. în societatea înalta.

Să ai un scop, nu o dorință.

Dacă doriți să aveți succes, setați-vă un obiectiv , nu doar va doriți . Nu puteți controla rezultatul unui vis! Planificând și știind exact ce doriți, faceți pași spre bogăție.

Oamenii bogați nu speră să câștige jackpotul.

Thomas Corley , un autor care a studiat milionarii auto-făcuți, a ajuns la concluzia că o persoană de succes nu joacă regulat și nu așteaptă în jurul său, sperând să câștige la loterie.

Nu înseamnă că nu își asumă riscuri. Ei o fac ! Dar este că ei gandesc totul în avans și se bazează pe ei înșiși, nu pe o avere care nu este un lucru sigur.

Oamenii înstăriți citesc mult.

Bill Gates spune că citește 50 de cărți pe an și îi oferă un avantaj uriaș. Și nu este singur printre oamenii bogați care cred că cititul este „calea”.

Cu toate acestea, nu vorbim despre cărți care sunt doar pentru distracție, ci și despre cele care includ informații despre auto-dezvoltare. Ele ar trebui să vă educe și să vă ofere idei noi. 11% dintre oamenii bogați și 79% dintre oamenii săraci citesc pentru divertisment.

Nu este nevoie să vă arătați bogatia

Un chirurg plastic de succes din Boston spune că cei cu adevărat înstăriți nu sunt cei care poartă cele mai scumpe haine. Nu cumpără mașini strălucitoare și genți scumpe. Vecinul tău ar putea fi un miliardar, dar nu vei ști niciodată asta.

Oamenii înstăriți fac ca zâmbetul lor să devină un obicei zilnic.

Zâmbetul este unul dintre primele lucruri pe care le observăm la o persoană. Îți poate strica întreaga imagine dacă ai respirație urâtă și dinți galbeni.

Asumarea datoriei este un obicei al săracilor.

Omul de afaceri american, David Ramsey, spune că cei bogați rămân departe de datorii. Dacă ar trebui să cumpere ceva, ar prefera să economisească bani pentru asta și să plătească cu numerar.

Împrumutarea banilor de la o bancă pentru o vacanță sau pentru o mașină nu pare rezonabilă, deoarece trebuie să plătiți dobândă la împrumut. „Datoria este un mare obstacol în construirea averii”, recomandă Ramsey. A trăi dincolo de mijloacele proprii și a incapacității de a număra bani nu poate aduce succes.

Nu poți reuși singur.

Oamenii bogați construiesc echipe ! Nu se pot ocupa singuri de toate. Nu sunt cei mai deștepți oameni din lume. Dacă nu știu ceva, ei dau sarcini altora care sunt mai informați în această privință.

Nu este rușinos să ceri ajutor altor oameni.