10 celebrități care s-au schimbat după sarcină insa aspectul lor inca este superb

Vedetele stiu cum sa se mentina in forma si cu siguranta stiu cum sa fac o impresie buna atunci cand pasesc pe covorul rosu. Pentru acest lucru insa au nevoie de o tinuta atent aleasa, un machiaj profesional si cu siguranta un corp in cea mai buna forma. Insa se pare ca sunt si unele vedete care stiu cum sa arate bine chiar si dupa o sarcina.

- Advertisement -

kim Kardashian

Se pare că Kim Kardashian a fost întotdeauna o femeie cu curbe, dar, de fapt, corpul ei este rezultatul schimbărilor care i-au urmat sarcinii . Soția celebrului rapper, Kanye West, muncește foarte mult pentru a pierde greutate în plus. Cu toate acestea, este cu adevărat mândră de părțile corpului ei pentru care este cunoscută.

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a avut întotdeauna un corp potrivit, dar după ce a născut primul ei copil, a trebuit să se ocupe de schimbările naturale ale corpului. Cu toate acestea, Ducesa a arătat lumii întregi cum arată fiecare mamă după ce se naște copilul ei: cu un pic de burtă dar foarte fericita.

- Advertisement -

Beyoncé

Multe zvonuri au circulat în jurul sarcinii lui Beyoncé și ea era dornică să adauge barfe uneori. Chiar nașterea primei sale fiice, Blue Ivy Carter, a fost anonimă în cea mai mare măsură posibilă. Dar, judecând după schimbările din corpul divanei R’n’B, puteți fi sigur că nu a existat nicio mamă surogat care să facă această sarcină grea pentru ea.

Liv Tyler

Liv Tyler este una dintre acele femei cărora le este greu să respecte standardele unui corp perfect. După fiecare sarcină, a avut nevoie de mult timp pentru a reveni la o formă de corp potrivită. Dar o iubim și mai mult pentru că nu își ascunde niciodată provocările cu pierderea în greutate și rămâne mereu fericită și zâmbitoare.

Jennifer Love Hewitt

- Advertisement -

Astăzi, Jennifer Love Hewitt apare rar la televizor, deoarece își dedică aproape tot timpul copiilor și familiei. Cu toate acestea, uitându-vă la fotografiile sale, puteți vedea că recentă sarcină a avut impactul său asupra corpului actriței. Dar se pare că Jennifer este fericită și nu acordă atenție atacurilor venite din partea corpului.

Christina Aguilera

Cu câțiva ani în urmă, criticii comentau cu toții creșterea în greutate a lui Aguilera. Cu toate acestea, astfel de comentarii dure au apărut imediat după ce Christina a devenit mamă și nu s-a putut întoarce la fostul ei corp subțire într-o perioadă scurtă de timp. Suntem siguri că multe femei care au născut un copil cel puțin o dată înțeleg perfect cât de greu poate fi procesul de pierdere în greutate.

Jessica Simpson

Trupul lui Jessica are o tendință naturală spre ingrasare, iar sarcina și nașterea au determinat-o să câștige și mai mult în greutate. A câștigat aproape 50 lb. Cu toate acestea, la câteva luni după naștere, în loc să slăbească, a rămas însărcinată din nou.

Kelly Clarkson

Această cântăreață americană a ajuns la faimă după serialul TV American Idol și să rămână în formă a fost greu pentru ea.

Astăzi, după ce a născut 2 copii, Kelly a decis că se va iubi pe sine, indiferent de cum arată. Și suntem total de acord cu ea.

Emily Deschanel

Emily Deschanel a devenit faimoasă pentru rolul din serialul TV Bones, care a fost difuzat timp de 12 ani. În primele câteva sezoane, l-am văzut pe dr. Temperance „Bones” Brennan ca o femeie potrivită, dar până la sfârșitul sezonului trecut, a câștigat în greutate. După cum s-a dovedit, schimbările s-au datorat unei sarcini mult așteptate a actriței. Cu toate acestea, chiar și la câțiva ani după naștere, ea nu vrea să se întoarcă la corpul ei pre-copil.

Serena Williams

Celebra jucătoare de tenis Serena Williams a născut primul copil în urmă cu câteva luni. Până în ultimele luni de sarcină, a reușit să ia parte la diferite competiții și sesiuni de antrenament. Cu toate acestea, mai multe fotografii de la evenimentele oficiale arată că nu a putut să se întoarcă la fostul ei corp cât de repede și-a dorit. Serena nu vrea să-și ascundă corpul sub haine libere și demonstrează cu ușurință că trupul ei tocmai a născut o viață nouă.