10 celebrități care au ignorat toate stereotipurile si se iubesc asa cum sunt

- Advertisement -

Nici macar oamenii celebri nu sunt perfecti . Desi, in trecut ni se parea că arătau perfect și că nu trebuie decât să bata din palme pentru ca toate visele lor să devină realitate. Astăzi, datorită internetului, putem vedea cum trăiesc și descoperim noi laturi ale vieții lor.

1. Chrissy Teigen și-a arătat vergeturile.

- Advertisement -

Chrissy Teigen a împărtășit o imagine cu vergeturile ei . Fanii au lăudat-o pentru onestitatea ei și au numit-o un bun model . Chrissy a susținut că nu va folosi Photoshop pentru fotografiile ei de Instagram. Ea a spus că este nedrept.

2. Blake Lively este mereu în întârziere.

Uneori, actrița populară Blake Lively nu are suficient timp pentru micul dejun. Nu se plânge atunci când trebuie să facă multe lucruri simultan și împărtășește acest fapt cu lumea. „Nu merit un tratament special”, scrie ea pe pagina ei de Instagram. Ea anunță toată lumea că nu este diferită de niciunul dintre fanii ei.

- Advertisement -

3. Jennifer Aniston are 48 de ani până la urmă.

Această frumusețe pare să nu îmbătrânească. Dimpotrivă, ea devine mai bună în fiecare an. Cu toate acestea, nu reușește întotdeauna să se mențină în formă datorită vârstei sale. Din fericire, lui Jennifer nu-i pasă prea mult de asta și își împărtășește fericita fotografiile de pe plajă cu fanii ei.

4. Margot Robbie împărtășește eșecurile ei.

- Advertisement -

5. Mila Kunis și Henry Cavill au ochii neobișnuiți.

Mila Kunis arrives at Fox’s Fall Casino Party held at The Cabana Club on October 24, 2005 in Hollywood, Ca (AP Photo/Luis Martinez)

6. Laetitia Casta și zâmbetul ei non-hollywoodian.

Laetitia Casta arriving for Zulu screening and closing ceremony held at the Palais des Festivals in Cannes, France on May 26, 2013, as part of the 66th Cannes Film Festival. Photo by Nicolas Briquet/ABACAPRESS. COM

7. Lui Mark Wahlberg nu-i pasă de cel de-al treilea sfârc.

Mark Wahlberg sighting in Miami

Uită-te la mușchii lui! Chiar dacă Mark are un al treilea sfârc, nu-i pasă deloc și face fotografii la bustul gol, ceea ce atrage și mai mulți fani.

8. Ashley Graham nu-și ascunde celulita.

9. Gwyneth Paltrow poartă ochelari.

10. Cameron Diaz și Lady Gaga fără machiaj.