10 celebrități ale căror imperfecțiuni sunt greu de observat

- Advertisement -

Mulți dintre noi ne facem griji pentru imperfecțiunile pe care le avem. Unii dintre noi avem pielea imperfectă, alții au probleme cu zambetul, cu toate acestea, unii se simt rușinați de cicatricile lor și visează să scape de ele. Este o poveste cu totul diferită cu celebritățile – acestea arată pe ecran atât de perfect încât se pare că sunt tocmai idealul la care trebuie să aspirăm cu toții.

Noi suntem siguri că micile imperfecțiuni fac doar oamenii mai fermecători. Iar celebritățile nu fac excepție. Pariem că nu ați observat niciodată micile imperfecțiuni ale actorilor și cântăreților despre care va vom spune in acest articol.

Keira Knightley

- Advertisement -

Zâmbetul acestei actrițe este atât de fermecător încât nimeni nu acordă atenție dinților ei, care nu sunt foarte drepți . Personal credem că această nuanță face aspectul actriței și mai dulce și suntem bucuroși că nu încearcă să-si faca un zambet „perfect”.

Sandra Bullock

Sandra Bullock are o cicatrice deasupra ochiului stâng, pe care a obținut-o în copilărie. Viitoarea actriță se distra la un lac când a alunecat și și-a lovit fața de o piatră . Drept urmare, Sandra a sfârșit cu o tăietură deasupra ochiului, care ulterior s-a transformat într-o cicatrice.

- Advertisement -

Jane Seymour

Această actriță s-a născut cu heterochromie – ochii ei sunt de culori diferite . Jane însăși este mândră de această nuanță.

Tyra Banks

- Advertisement -

În urma stresului, ea a dobandit alopecie – o boală în care părul cade necontrolat. Din fericire, boala nu a împiedicat-o să funcționeze și, după un timp, a reușit să-și refacă starea psihologică din nou la normal și să scape de alopecie.

Padma Lakshmi

Ruby Rose

Gaspard Ulliel

Cicatricea de pe chipul actorului arată mai degrabă ca o umbră care apare atunci când zâmbește, însă, în realitate, este o amintire a unui eveniment în care Gaspar statea pe un Doberman Pinscher și il călărea. Dar câinele dormea ​​în acel moment și nu se aștepta la ce se întâmplă. Câinele l-a muscat de fata pe Ulliel și, în consecință, a obtinut cicatricea.

Kate Moss

Catherine Zeta-Jones

Jeremy Renner

Recent fanii lui Jeremy Renner au observat că actorul are unghii foarte mari. Și deși acest fapt este doar un detaliu mic, este încă greu să nu ii mai privești mâinile după ce știi acest lucru.