Vreți să vă faceți casa mai distractivă? Iată câteva facilități pe care le puteți construi cu ciment

- Advertisement -

Credeți că este posibil să aveți facilitățile pe care le găsiți în stațiunea preferată chiar în confortul casei dumneavoastră și nici nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani?

Vă prezentăm aici 15 proiecte interesante care vă vor face casa mult mai frumoase doar cu niște cărămizi, beton sau blocuri de piatră.

1) Mini bar

Toate petreceri bune încep cu un bar pe măsură, iar acest mini bar este simplu de realizat.

- Advertisement -

2) Canapele în aer liber

Asigurați-vă că aveți locuri confortabile pentru toți oaspeții dumneavoastră cu această canapea ușor de făcut. Tot ce ai nevoie sunt niște cărămizi din ciment, o saltea pentru spațiu exterior și câteva perne.

3) Șemineu în aer liber

Puteți utiliza blocuri de piatră sau o combinație de ciment, beton și pavele pentru a crea un șemineu frumos în aer liber. Există toate tipurile diferite de modele pentru acest proiect pentru toate gusturile

- Advertisement -

4) Loc de relaxare

Dacă vrei să te simți bine în casa ta, sigur îți vei dori un loc de relaxare. Puteți crea unul special cu cărămizi cu o investiție financiară modestă. Puteți chiar să pictați cărămizi de ciment pentru a le oferi un aspect mai fin și pentru a crea un design personalizat ce se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră.

5) Piscină

O piscină este o amenajare exterioară complexă . Ce ziceți să o construiți pe cont propriu folosind cărmizi de beton, ciment și pavaje. Puteți economisi considerabil în acestă investiție, dacă faceți acest lucru singuri.Vă arătăm cum a fost făcută piscina una de mai jos aici.

- Advertisement -

6) Bar în aer liber

Ce poate fi mai plăcut decât să vă bucurați de acest bar în aer liber care oferă un loc să stați, să vă bucurați de o băutură și o gustare în timp ce priviți grădina!

7) O băncuță urbană modernă
Această bancă frumoasă este super ieftină de făcut și nu va arăta atât de natural!

8) iaz
Vă propunem să vă construiți singuri propriul iaz în curtea dvs, ieftin și cu un aspect spectaculos. Puteți găsi instrucțiunile aici.

 

9) Stația de băuturi
Puteți să stivuiți blocurile de granule și să le acoperiți cu o bucată de lemn. Ansamblul poate fi utilizat ca un bar în aer liber sau pentru gustare atunci când sunteți puși pe distracție cu familia sau prietenii.

10) pat de zi în aer liber
Bucurați-vă de soare pe patul dvs. de zi din exterior, făcut din niște grinzi de lemn, blocuri de pietră și perne.

11) Zidul de grădină
Creați un paravan frumos între casa dvs. și vecinul dvs., precum și o barieră de sunet efientăcu acest frumos bloc de perete ce permite plantarea florilor.

12) Stand umbrelă
Trebuie să creați niște spații mai umbrite pentru oaspeții dvs.? Utilizați blocuri de cărămizi pentru a face acest suport umbrelă robust și pentru a crea umbra oriunde aveți nevoie. Obțineți instrucțiunile aici.

13) Gard
Creați zone bine definite în grădina dvs. pentru a vă face să vă simțiți ca într-ul loc aparte, folosind garduri din blocuri de piatră și grinzi.

14) Ghivece pentru plante decorative
Aceste ghivece pentru plante decorative sunt foarte ușor de creat și vă oferă spațiului un aspect modern și elegant. Doar stivuiți-le și umpleți-le cu sol și flori.

15) Ghiveci rustic pentru plante de pus pe masă

Puneți formele de cărămidă în mijlocul mesei dumneavoastră exterioare și puneți  flori sau alte în ea pentru a face un ghiveci rustic de masă foarte frumos

sursa:Home Hacks