Acasă Inspiraţie Vă arătăm 10 trucuri care vă vor face viaţa mai uşoară. De acum lucrurile voastre vor fi mult mai organizate!

Vă arătăm 10 trucuri care vă vor face viaţa mai uşoară. De acum lucrurile voastre vor fi mult mai organizate!

0
Vă arătăm 10 trucuri care vă vor face viaţa mai uşoară. De acum lucrurile voastre vor fi mult mai organizate!

Dacă nu ținem pasul, casele noastre pot deveni repede copleșitor de aglomerat. Și având o casă aglomerată, avem deja rețeta perfectă pentru anxietate. Știind câteva trucuri vă putem ajuta să îndepărtați cu ușurință dezordinea astfel încât să nu vă copleșească.

Aici sunt 15 din cele mai ingenioase idei de organizare:

1) Suport pentru telefonului mobil

Firele încărcătorului de telefon sunt supărătoare. Scapă de toate firele suspendate, creând un suport pentru a ține telefonul aproape de portul de încărcare. Puteți face unul dintr-o sticlă de loțiune urmând instrucțiunile de aici.

2) Marcați ștecherele cu etichete

În loc să deconectați totul şi să nu mai găsiți nimic din ceea ce căutați, puteți să vă marcați ştecherele cu etichete care să precizeze cui aparţin, conform imaginii de mai jos:

3) Stocați argintăria pe verticală

Aceasta este o idee genială și vă ajută să accesați argintăria foarte ușor. Doar puneți un separator într-unul din sertarele dvs. adânci.

4) Suport pentru reviste în baie

Înșurubați un suport pentru reviste în interiorul dulapului pentru baie. Puteți să vă depozitaţi  feonul sau ondulatorul acolo, astfel încât să vă menţineţi ordinea în baia dumneavoastră.

5) Organizatori de lucruri pe ușă

Utilizați un organizator de rafturi, care sunt uneori folosite pentru încălțăminte, în dulap, pentru a vă organiza toate produsele de curățat și lucruri precum hârtia igienică și prosoapele de hârtie.

6) Spaţiu pentru depozitarea cizmelor

Utilizați umeraşele de pantaloni pentru a vă agăța cizmele în dulap. Acest lucru îi va împiedica să facă mizerie pe podea și îi va ajuta să-și păstreze forma.

7) Folosiți un perete mobil pentru vase

Atașați un perete mobil (pe care îl puteți decora cu hârtie sau tapet autocolant) pe perete sau în interiorul dulapului și utilizați cârligele „S” pentru a închide și a organiza articole.

8) Mosorul de sfoară

Utilizați sticla de depozitare pentru zahăr pentru a stoca sfoară, panglici sau șnur, pentru a împiedica răsfirarea acestuia. De asemenea, puteți folosi un borcan cu o gaură în vârf.

9) Depozit pentru haine 

Creați un organizator de rufe dintr-un vestiar vechi prin scoaterea sertarelor și depozitarea rufelor în locul lor. Astfel, oricine poate veni să-și depoziteze cu succes rufele. 

10) Spațiu de depozitare sub pat

Puneți niște roți pe un sertar vechi de dulap sau pe niște cutii și îl puteți utiliza sub pat.

11) Rafturi pentru prosoape

Dacă doriți să păstrați mai multe prosoape în baie cu un suport de depozitare, încercați să folosiți un suport de fier ieftin care poate fi montat pe perete. Salvează spațiile și arată bine!

12) Paletul pentru depozitarea instrumentarului de grădină

Utilizați un palet de lemn pentru a vă organiza grădina și sculele necesare grădinăritului.

13) Rafturi pentru cutii de plastic

Utilizați cutii de plastic pentru a face un raft care poate fi ușor atârnat pe perete pentru a stoca obiecte ușoare.

14) Suporţi atârnaţi de perete

Dacă aveți un spațiu care necesită un spațiu de stocare suplimentar, puteți agăța o tijă și așezați coșuri și alte obiecte din ea pentru a păstra lucrurile organizate.

15) Tije pentru organizarea spaţiului

Utilizați tije pe interiorul sertarului sau dulapului pentru a atârna, împărți și organiza elementele după cum doriţi. Lucrurile vor sta cu totul diferit acum!

sursa: HomeHacks