Un pompier a salvat o fetiță dintr-un incendiu. Aceștia s-au reîntâlnit 17 ani mai târziu într-un context total diferit

În urmă cu mulți ani, un pompier pe nume Mike Hughes a salvat-o pe Danielle Davison, în vârstă de nouă luni, dintr-un incendiu la domiciliul ei. Dar ceea ce este deja o poveste înălțătoare nu se termină doar în această notă fericită.

- Advertisement -

„Când am ajuns, o mare parte a casei era deja cuprinsă de flăcări. Am găsit-o pe Danielle ghemuită în pătuțul ei în dormitor ”, își amintește Mike.

Câțiva ani mai târziu, a vrut să afle ce s-a întâmplat cu copilul pe care îl salvase. După ce a găsit-o pe Facebook, i-a trimis un mesaj: „Cred că acum multi ani te-am scos dintr-un foc, când erai încă o fetiță”. Din acest moment, nu au încetat să vorbească; Mike a devenit un al doilea tată pentru Danielle.

La 17 ani de la incendiul de la domiciliul ei, Danielle l-a invitat pe Mike la ceremonia de absolvire, ca salvator unic și un prieten apropiat.

Mike a plâns când a auzit discursul lui Danielle la ceremonie: Prezența lui Mike aici este foarte importantă pentru mine. Plâng mereu de fericire când mă gândesc cum totul ar fi putut fi atât de diferit. Nu aș fi aici dacă el nu exista.

- Advertisement -