Un fost model sa mutat într-o casă de vis veche de 200 de ani.Casa arată incredibil!

- Advertisement -

Un fost model din Germania, pe nume Monica, călătorise în toată lumea. După ani de zile, ea sa hotărât să se stabilească împreună cu familia ei intr-o casă nouă.

Situată în nordul Germaniei, în apropierea graniței cu Danemarca, modelul german sa mutat într-o casă veche de 200 de ani pentru a scăpa de agitația orașului și a industriei modei.

Casai are ziduri de cărămidă cu iederă, un acoperiș acoperit cu paie și este înconjurat de păduri luxuriante și grădini colorate. Este ușor de înțeles de ce Monica a fost atrasă de această cabană de peisaj viu. Și deși casa are 200 de ani, are toate facilitățile și facilitățile moderne de care ar putea avea vreodată nevoie.

Interiorul casei este plin de farmec rustic și accente antice.

- Advertisement -

Camera de zi luminoasă are pardoseală din lemn de culoare albă și tavan din lemn de lemn alb. Popice de roșu în mobilier antic sunt o atingere vibrantă. Canapeaua se află sub o fereastră mare, care asigură o luminozitate camerei. În timpul lunilor mai reci, de iarnă, oaspeții se pot răcori de foc.

Imediat după camera de zi este o zonă superbă de luat masa

Bucătăria amestecă trecutul cu prezentul

Bucătăria adorabilă are o senzație foarte veche și antică, în timp ce aparatele moderne, cum ar fi mașina de spălat vase, cuptorul și aragazul cu o gamă electrică, precum și o mașină de spălat compactă, îl aduc în secolul 21. Pentru spațiul suplimentar contra, există o masă antică, iar pentru depozitare există rafturi expuse și dulap verde de mentă.

- Advertisement -

Baia poate fi găsită chiar lângă scări

Baia este simplă și elegantă, cu podele și pereți cu gresie albă, cu o vanitate minimalistă din lemn. Nu este imaginat, există și o toaletă și un duș. Rafturi încorporate și colțuri sub scară asigură depozitarea lenjeriei de pat.

Odată ajuns sus, ajungeți la mansardă de dormit – un spațiu plin de caracter.

- Advertisement -

Spațiul în aer liber al cabanei vechi de secole are o zonă de luat masa pentru servirea mesei în aer liber

Monica și prietenii ei pot să deschidă ușile franceze și să se bucure de o sticlă de pinot grigio la setul de mese în aer liber – perfect pentru serile de vară calde. Urmați poteca de piatră din jurul casei acoperită cu iederă și găsiți zone suplimentare de relaxare pentru a vă relaxa.

Această casă de 200 de ani este acum paradisul și sanctuarul personal – ceea ce este o modalitate perfectă de a vă pensiuna.

sursa: Homes Hacks