Un cuplu a refuzat să renunțe la visul lor american. Și-au construit această casă uimitoare cu doar 33.000$.

- Advertisement -

Indiferent unde locuiți, costul vieții a crescut în ultima vreme. De mult timp, visul american a fost acela de a avea o casă cu mai multe dormitoare, un garaj cu două mașini, gardul de picioare albe și o curte spațioasă în care câinele poate alerga în jur. Din numeroase motive, acest vis a devenit mai puțin dorit și mai puțin atractiv decât a fost odată. Cu toate acestea, oamenii  încă mai doresc să trăiască bine și mulți au ales diverse modalități creative de a-și atinge obiectivele. Un exemplu este curentul “casă mai mică”, care a îmbrățișat minimalismul și mobilitatea ca și caracteristici esențiale.

Casa din poveste de mai jos este un exemplu minunat de cât de multe puteți obține cu puțini bani.

Un cuplu a reușit să-și construiască propria casă pe roți în patru luni cu aproximativ 33.000 de dolari!
Din exterior, această locuință mobilă arată modernă, cu ferestre mari, asimetrice și cu acoperiș în stil vechi.

- Advertisement -

Întreaga casă este foarte bine luminată, cu tușe de vopsea bine alese, dulapuri personalizate și o zonă confortabilă de ședere care servește ca living. În interior este interesant de urmărit utilizarea eficientă a ferestrelor.

Aproape de partea din față este zona de birouri de birou care are loc pentru două persoane pentru a lucra la birou. Camera are și o fereastră mare în față, cu vedere spre exterior. Zona este înconjurată de plăci de plută și spațiu de depozitare generos.

- Advertisement -

În plus, casa are un dulap în care este păstrat încălzitorul de apă caldă și alte utilități ascunse.

Unul dintre cele mai importante locuri ale casei este bucătăria de dimensiuni mari, care ocupă o mare parte a primului etaj.
Aceasta este dotată cu un cuptor complet, un frigider și congelator de dimensiuni mari. Deși există compromisuri care trebuie făcute într-o casă mică, acest cuplu a vrut să păstreze bucutăria la aceste dimensiuni. Într-o altă zonă creativă, cuplul a găsit o modalitate de a construi scări în casă, care, de asemenea, a funcționat ca spațiu de depozitare!

 În timp ce spațiul permite, de asemenea, păstrarea hainelor și a pantofilor la îndemână, scară permite și trecerea la următorul nivel! Ca un bonus suplimentar, acest spațiu poate găzdui o mașină de spălat și uscător.

- Advertisement -

Casa deține și o zonă confortabilă cu un pat confortabil și lumini încorporate. Pe cealaltă parte este un dulap de haine care face ca întregul spațiu să arate ca un dormitor obișnuit.

De sus este ceea ce servește ca o zonă “lounge”, zonă de divertisment și dormitor pentru oaspeți. Sus există televizor, chitară și, desigur, mai multe ferestre luminoase.

Casa are chiar propria sa sobă propanică!

În cele din urmă, la parter casa are și o baie confortabilă ascunsă în spatele unei perdele care vine complet cu o toaletă de autocompozitare.

Ai putea să trăiești într-o casă ca aceasta? Spuneți-ne în zona de comentarii de mai jos.

sursa:Home Hacks