Un câine pechinez a văzut oi pentru prima dată. Priviți ce fel de cățel a fost după ce s-a întâmplat asta!

- Advertisement -

Când acest cățel pechinez de șaisprezece săptămâni, Percy, a văzut cei doi prieteni ai lui în fruntea turmei de oi, micul animal s-a decis să se alăture distracției.

După ce și-a scuturat micul corp și sa încălzit, el mimează acțiunile celor doi câini de vânătoare. Chiar dacă oile nu sunt cu adevărat intimidate de aspectul lui Percy, el face totul pentru a încerca să controleze oile, ceva de care proprietarii lui Percy se bucură cu siguranță.

Este ca și cum oile nu pot crede ceea ce se întâmplă cu adevărat și puteți observa cu siguranță confuzia. Chiar dacă oile nu au reacționat la Percy la început, cățelușul pechinez face de fapt o treabă destul de bună să o urmărească.

- Advertisement -

O altă priveliște amuzantă este atunci când Percy încearcă să concureze cu ceilalți doi câini, care sunt Kelpie australieni și sunt special instruiți să se ocupe de oi.

Din cauza dimensiunilor mai mici și a picioarelor lui Percy, el nu este capabil să țină pasul. Cu toate acestea, el dorește în mod intenționat să fie un câine ciobanesc.

- Advertisement -

Întreaga situație este foarte amuzantă

Puțin mai târziu, Percy reușește să obțină o mai bună interacțiune  cu oile. Animalul pare absolut furios și nu știe cu adevărat ce să facă, dar mereu ține un ochi atent la Percy.

Când se apropie, puteți vedea oile care încearcă să comunice cu el, dar Percy reușește să-l sperie în sfârșit cu câteva sunete mici. Între timp, cei doi Kelpie stau doar pe teren și se bucură de spectacol.

- Advertisement -

Proprietarii lui Percy și o mulțime mică nu se pot opri din râs. Filmul a fost înregistrat pe o fermă australiană si dovedeste ca si un câine pechinez poate instrui oile.

Iar Percy nu a renunțat nici azi la visul lui de a îndruma turma de oi

Proprietarul său, Sarah Trembath, a postat un videoclip despre Percy un an mai târziu. Percy a crescut putin, desi el isi mentine in continuare imensa si pufoasa blană.

Iata videoclipul cu adorabilul Percy

sursa: Animal Channel