Un bărbat a petrecut patru ani pentru a construi o biserică din copaci. Rezultatul este magic

- Advertisement -

Sunteți iubitori de natură sau de arhitectură? Aceste două elemente se combină foarte bine dacă ai viziunea potrivită.

Barry Cox este cel care, iubind în același timp natura și arhitectura de biserici, s-a gândit să le împletească într-un mod original.

Iubitor de liniște și solitudine în natură, el a început în 2007 să lucreze la grădina sa proprie. Apoi în 2011 a început să planteze ceea ce a devenit cunoscut sub numele de “Biserica de copaci”.

Biserica astfel construită este o “structură de viață, o respirație”, așezată în trei hectare de grădini frumoase.Ea a fost concepută inițial “pentru a fi un loc de interes și contemplare” și nu a fost deschisă publicului.

- Advertisement -

Ea a fost gândită și proiectată pentru o oprire contemplativă din agitația vieții cotidiene și ca un loc de relaxare.

În 2015, un suflet frumos l-a convins pe Cox să deschidă grădina și biserica pentru public. Este chiar disponibilă pentru evenimente private, precum nunțile ceea ce i-a sporit și mai mult popularitatea. Social media este plină cu fotografii cu diverse cupluri făcându-și jurămintele în fața unui maxim de 100 de persoane, deoarece aceasta este maximum de persoane care pot intra în interiorul său.

- Advertisement -

Dacă vă întrebați exact din ce fel de copaci este construită “clădirea”, avem o mică listă pentru dvs.: “Alnus Imperialis – Alder Cut Leaf (Acoperiș), Leptospernum – Copper Sheen (Pereți), Camelia Neagră , Acer Globosum, Thuja Pyramidalis. ”

sursa: Liftable