Un bărbat a petrecut patru ani pentru a construi o biserică din copaci. Rezultatul este magic

Sunteți iubitori de natură sau de arhitectură? Aceste două elemente se combină foarte bine dacă ai viziunea potrivită.

- Advertisement -

Barry Cox este cel care, iubind în același timp natura și arhitectura de biserici, s-a gândit să le împletească într-un mod original.

Iubitor de liniște și solitudine în natură, el a început în 2007 să lucreze la grădina sa proprie. Apoi în 2011 a început să planteze ceea ce a devenit cunoscut sub numele de „Biserica de copaci”.

Biserica astfel construită este o „structură de viață, o respirație”, așezată în trei hectare de grădini frumoase.Ea a fost concepută inițial „pentru a fi un loc de interes și contemplare” și nu a fost deschisă publicului.

Ea a fost gândită și proiectată pentru o oprire contemplativă din agitația vieții cotidiene și ca un loc de relaxare.

În 2015, un suflet frumos l-a convins pe Cox să deschidă grădina și biserica pentru public. Este chiar disponibilă pentru evenimente private, precum nunțile ceea ce i-a sporit și mai mult popularitatea. Social media este plină cu fotografii cu diverse cupluri făcându-și jurămintele în fața unui maxim de 100 de persoane, deoarece aceasta este maximum de persoane care pot intra în interiorul său.

- Advertisement -

Dacă vă întrebați exact din ce fel de copaci este construită „clădirea”, avem o mică listă pentru dvs.: „Alnus Imperialis – Alder Cut Leaf (Acoperiș), Leptospernum – Copper Sheen (Pereți), Camelia Neagră , Acer Globosum, Thuja Pyramidalis. ”

sursa: Liftable

- Advertisement -