Trucuri pentru a-ți împacheta cât mai eficient valiza de călătorie

Călătorind doar cu un geamantat de călătorie puteți beneficia de multe avantaje. E mai comod și mai ușor de deplasat  Dar a știi să-ți pregătești valiza cu tot ce este necesar necesită trucuri inteligente din partea dumneavoastră.

Aceste 10 sfaturi utile vă vor ajuta să vă împachetați lucrurile necesare călătorie pentru a utiliza cât mai bine spațiul disponibil.

Coliere în plastic pentru o ambalare ușoară

O modalitate ușoară de ambalare rapidă și sigură a colierelor dvs. este de a utiliza folie de plastic. Începeți prin plasarea bijuteriilor pe o singură coală de folie de plastic. Apoi, așezați o placă de plastic de dimensiuni similare, deasupra. În cele din urmă, ștergeți bulele de aer și pliați folia de plastic pentru a fi ușor depozitate în geanta de transport.

Utilizați genți de ambalare

- Advertisement -

Gențile de ambalare vă permit să depozitați ușor articolele pliate de îmbrăcăminte mai eficient în geantă. Pur și simplu vă puteți duce cu dvs îmbrăcămintea pentru călătoria voastră ca de obicei, plasați-o în interiorul genților de ambalare și trageți fermoarul. Gențile vă permit să vă comprimați hainele, să le depozitați compact și să vă oferim un spațiu mai mic.

Alegeți câte-un rând de haine pentru fiecare zi

Când vreți să vă împachetați și mai bine hainele, o regulă bună este să vă pregăți rânduri de haine pentru fiecare zi. Deci, dacă aveți de gând să fiți plecat timp de o săptămână, împachetați un rând diferit pentru fiecare zi, precum și rezerve.

Împachetați o folie uscată în bagajul tău

Înainte de a închide fermoarul, puneți o foaie uscată neutilizată în buzunarul interior din față a geamantului. Acest lucru vă păstrează hainele cu un mirositoare proaspăt în timpul călătoriei. Asigurați-vă că utilizați o folie de uscător care nu are un miros prea puternic și care vă place.

Utilizați pantofii pentru stocare

- Advertisement -

Un loc minunat pentru a stoca obiectele în geanta de transport este în pantofii suplimentari pe care îi împachetați pentru călătoria dvs. În timp ce pantofii ocupă mult spațiu, puteți pune obiecte în interiorul lor, inclusiv șosete, corzi, machiaj sau alte obiecte mici.

Pachet de bijuterii și alte obiecte mici într-un organizatorul de medicamente

Plasați obiecte mici precum bijuteriile în interiorul unui organizator de medicamente pentru a fi ușor de transportat. Acest lucru păstrează toate bijuterii împreună și reduce șansa de a pierde unul sau ambele o pereche de cercei în călătoria dumneavoastră.

Obiecte de toaletă în locul lentilelor de contact

Păstrați cantități mici de obiecte de toaletă, cum ar fi machiaj, pastă de dinți sau loțiuni, într-o cutie de contact plasată în bagaje. Această soluție simplă, fără probleme vă permite să accesați ușor articolele de care aveți nevoie în fiecare zi, fără a ocupa prea mult spațiu.

Utilizați sticle vechi de medicamente pentru cele mai mici obiecte

Vechi sticle de medicamente sunt un spațiu minunat pentru a păstra cele mai mici elemente pentru călătorie. Puteți pune bețigașe de urechi, pensete și alte obiecte mici și lungi. Cu siguranță capacul nu va ieși. Dacă doriți, plasați pe exterior o bandă colorată sau autocolante pentru a decora sticla de medicamente.

Purtați obiecte mari în exteriorul bagajului

- Advertisement -

Jachete și haine pot ocupa o mulțime de spațiu în geantă de transport. În loc să împachetați aceste obiecte mai mari, purtați-le în exteriorul geamantanului dvs. Dacă este necesar, scoateți pur și simplu haina și agățați-o pe mânerul valizei, mai ales în timpul călătoriilor lungi.

Utilizați un toc de ochelari pentru a păstra obiecte mai mici

O carcasă de ochelari este minunată pentru a stoca obiecte mai mici, inclusiv cabluri de telefon, cabluri USB și articole de machiaj mai mari, cum ar fi periile. În plus, carcasa tare a ochelarilor ar trebui să vă protejeze obiectele fragile în timp ce vă aflați în călătorie.

sursa: https://homehacks.co/10-helpful-tips-packing-carry-on-suitcase/

- Advertisement -
București
cer acoperit de nori
5.3 ° C
5.6 °
4.9 °
93 %
4kmh
90 %
mie
5 °
joi
7 °
vin
10 °
sâm
11 °
Dum
12 °