Transformați vechile dulapuri de bucătărie în lucrări de artă.Arată incredibil!

- Advertisement -

Dacă vreti sa aruncati un obiect vechi de gospodărie și credeti că ar trebui aruncat imediat, gânditi-va din nou. Restaurarea mobilierului vechi economisește adesea timp și bani. Același lucru este valabil și pentru articole precum dulapuri de bucătărie. Știați că puteți reuși să repuneți dulapuri vechi de bucătărie în obiecte utile, de la o bancă de depozitare a pantofilor, până la o placă de darts, într-un raft de vin.

Rafturi de depozitare a încălțămintei

Transformați vechile dulapuri de bucătărie într-o bancă de depozitare a pantofilor pe care o puteți amplasa lângă ușa din față sau din spate. Sau puneți-l în dormitorul dvs. pentru a ține toate pantofii. Acest proiect de repopulare ar trebui să dureze doar aproximativ o oră, în conformitate cu Pretty Handy Girl.

Dulap pentru Darts

- Advertisement -

Dacă vă place jocul de săgeți, puteți face un dulap de darts pentru a vă pune în garaj sau camera de jocuri. Pentru a face acest dulap verificați tutorialul de la At the Picket Fence.

Birou de lucru

Aveți nevoie de un loc nou pentru munca dvs. artizanală? Aveți posibilitatea să transformați dulapurile de bucătărie vechi într-un birou de mestesuguri pentru a vă așeza la birou sau la garaj. Pentru un tutorial pas cu pas despre crearea acestui vizitați How to Nest for Less.

Masă în centrul bucătăriei

- Advertisement -

Pentru a crea o masă funcțională de bucătărie din dulapuri vechi , verificați acest proiect uimitor de la Instructables. Când se încheie proiectul, adăugați câteva scaune de bar și aveți o zonă nouă de servire a mâncării.

Pat supraetajat

Transformați o unitate veche de cabinet de bucătărie într-un pat supraetajat! Această idee de reproiectare creativă oferă atât spațiu de dormit, cât și spațiu de depozitare în dormitorul copilului dvs. Verificați instrucțiunile pentru acest proiect uimitor de la Hometalk.

Rafturi pentru sticlele de vin

- Advertisement -

Dacă sunteți iubitor de vin și aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare pentru sticlele de vin, transformați vechiul dulap de bucătărie într-un suport pentru vin.

Loc de joacă pentru copii

În loc să vă aruncați dulapurile vechi de bucătărie, transformați-le în bucătărie pentru copii. Pentru detalii vizitațYoung House Love.

sursa: Home Hacks