Suedezii îi trimit pe cei care au un job foarte stresant în această căbănuţă pentru 72 de ore pentru a se relaxa.

- Advertisement -

Simţi nevoia câteodată să evadezi pur şi simplu pentru câteva zile şi să scapi de stres şi agitaţie? Tuturor ni se întâmplă asta, în special celor care au un job foarte solicitant. Se pare că suedezii sunt foarte preocupaţi de acest aspect şi au găsit o soluţie interesantă pentru cei care se află sub un stres constant. Poţi petrece 72 de ore în natură într-o căbănuţă din sticlă, iar cu siguranţă, te vei întoarce de acolo mult mai relaxat şi cu o energie pozitivă!

Deşi nu oferă foarte mult spaţiu şi intimitate, acesta este locul perfect pentru relaxare.

- Advertisement -

Pentru a vedea cu adevărat dacă efectul este unul pozitiv, suedezii vor trimite acolo pentru 72 de ore, pe rând, 5 persoane care un job foarte stresant. Aceştia vor să vadă dacă vor reuşi să se relaxeze în natură. Cele 5 persoane sunt un prezentator TV din Londra, un taximetrist din Paris, un event planner din New York, un ofiţer de Poliţie din Germania şi un jurnalist din Marea Britanie.

Suedezii apreciază foarte mult natura şi de aceea au considerat că aceasta poate fi una dintre metodele de relaxare pentru cei care duc o viaţă stresantă.

- Advertisement -

Aceştia sunt extrem de preocupaţi de acest aspect, fiind conştienţi de efectele negative ale stresului şi înceacă constant să găsească cele mai bune soluţii în acest sens.

Cabana este situată în Henrickholm island, în vestul Suediei şi ofera un peisaj idilic.

- Advertisement -

Crezi că te-ai putea relaxa pentru câteva zile în această căbănuţă în natura?