Soferul de camion a plâns după ce și-a găsit pisica pierdută pe care o căuta de luni de zile

- Advertisement -

Un camionagiu a plâns când pisica sa adorată a fost găsită după luni de zile de cautare.

 

Matthew B., un camionagiu, și companionul său constant, pisica Grey, au călătorit împreună în excursii ca adevărate suflete pereche. Pisica gri, în vârstă de trei ani, a împărtășit o legătură incredibilă cu bărbatul său, în timp ce acesta călătorea prin țară în confortul camionului său.

Grey a fost partenerul de lucru al lui Matthew și a rămas mereu alături de el, până în acea zi nefastă din Springfield, Ohio, unde s-au aflat în trecere în luna iulie. Pisica s-a strecurat din greșeală dintr-un camion parcat, s-a speriat și a dispărut rapid în tufișuri.

- Advertisement -

Șocat, Matthew a început să se uite în fiecare colț. După ce a pieptănat fără succes întreaga zonă, a fost nevoit să își continue drumul cu inima strânsă, dar știa că se va întoarce după cel mai bun prieten al său.

În următoarele câteva luni, și-a reorganizat de mai multe ori traseele de la serviciu pentru a se putea întoarce chiar în acel loc să îl caute pe Gray. A continuat să se întoarcă, sperând că va veni ziua în care va găsi pisica.

La începutul acestei luni, Kimberly T. și o prietenă au vizitat aceeași parcare în drum spre New York. Abia se pregătiseră să se întoarcă în mașină când ceva le-a atras atenția – o pisică osoasă și înfometată a ieșit din tufișuri, încercând să se facă văzută.

- Advertisement -

Kimberly a decis să îl ia cu ea pentru că știa un loc unde micuțul putea fi ajutat.

Au mers la Lollypop Farm, o organizație pentru bunăstarea animalelor de companie din Fairport, New York, unde pisica a fost primită cu brațele deschise. „Ceea ce nu știa Kimberly era că pisica nu este tocmai obișnuită – un călător solo experimentat”, spun apărătorii animalelor.

„Echipa noastră de primire a scanat imediat microcipul, ceea ce fac cu toate animalele de companie primite. S-a dovedit că această pisică avea un proprietar înregistrat la o adresă din Texas, la peste 2.350 km distanță! Această pisicuță a parcurs un drum lung.”

- Advertisement -

După cum probabil v-ați dat seama, au găsit-o pe Grey – pisica iubită a lui Matthew. Au format numărul de telefon găsit în informațiile de înregistrare și și-au încrucișat degetele pentru ca proprietarul să răspundă la apel, lucru care s-a și întâmplat. Lui Matthew, care se afla în Arkansas la momentul respectiv, nu i-a venit să creadă ce a auzit.