Si-au cumpărat o rulotă veche și au transformat-o într-o rulota retro care te cucerește la prima vedere. Uimitor!

- Advertisement -

După cel de-al doilea război mondial, industria automobilelor și a avioanelor a fost în plină expansiune – alături de acestea, industria remorcilor a crescut și în popularitate. Deci, industria aeronautică Spartan a decis să intre în acțiune. Ceea ce au creat a fost Trailerul Spartan elegant și raționalizat.

Această remorcă Spartan din 1948 a fost complet renovat de Lisa Sarenduc de la Suitable Digs. Scopul ei a fost acela de a da omagiu trecutului, dar au facilitățile și eficiența secolului XXI.

Situată la doar 10 mile în afara orașului Santa Fe, Mexic, această remarcabilă remorcă de epocă este disponibilă în chirie pe Airbnb sau pe Suitable Digs. Nu numai că este un refugiu minunat pentru o liniște și pace, dar este, de asemenea, o închiriere de vacanță care se ocupă de mediu. Remorca și proprietatea folosesc energia solară, sistemele de colectare a apelor pluviale, agricultura ecologică și compostarea.

- Advertisement -

Oaspeții de la Spartan se pot relaxa pe puntea mare, privată.

Relaxați-vă, relaxați-vă și luați privirile, mirosurile și sunetele desertului din New Mexico care înconjoară Spartanul.

Intrați în remorca frumoasă din lemn de mesteacan.

Luând-o la stânga de la intrare, veți ajunge la bucătăria complet echipată a Spartanului.

- Advertisement -

Păstrând rădăcinile anilor 1940, bucătăria are un frigider retro, plafonul de grădină, și balustradele originale, balamalele și ușile cabinetului. Există, de asemenea, o sobă de gaz cu cuptor, o mulțime de spațiu contra, și o chiuvetă care se află sub o fereastră care privește spre priveliștile frumoase.

Din zona de ședere, puteți obține o privire la întreaga lungime a trailer-ului.

Baia este una dintre camerele cele mai ecologice din remorcă.

- Advertisement -

În partea din spate a remorcii veți găsi dormitorul confortabil și confortabil.

Vizitați listarea Airbnb sau Suitable Digs pentru mai multe informații despre tarife.

sursa: Home Hacks