Acasă Curiozităti România Câștigă Provocarea Europeană Pentru Securitatea Cibernetică Din 2019

România Câștigă Provocarea Europeană Pentru Securitatea Cibernetică Din 2019

0
România Câștigă Provocarea Europeană Pentru Securitatea Cibernetică Din 2019

Desi tot auzim ca in tara tinerii nu mai au nici un viitor, vedem in continuare ca daca ne dorim ceva se poate. Trebuie doar sa muncim pentru ce vrem si succesul o sa vin in timp. Chiar daca nu avem aceleasi posibilitati ca in restul tarilor Europene am demonstrat de fiecare data ca putem sa facem fata oricarei provocari.
Echipa Romaniei a câștigat Challenge European Cyber ​​Security 2019, o competiție desfășurată la București. Robert Vulpe, Robert Dobre, Dragos Albastroiu, Ioan Dragomir, Mihai Dancaescu, Cristian Done, Matei Badanoiu, Alexandru Top, Tudor Moga și Mihai Cioata au format echipa câștigătoare. Întregul grup a fost antrenat de Ioan Constantin, un expert în cibersecuritate.

Locul al doilea a fost luat de Italia, iar al treilea de Austria. Alte țări care au participat la competițiesunt: Marea Britanie, Franța, Danemarca, Portugalia, Spania, Grecia, Norvegia, Cipru șiOlanda. Iată primii 10 concurenți:

1 România 8188
2 Italia 7324
3 Austria 7036
4 Germania 6764
5 Regatul Unit 6088
6 Polonia 6040
7 Franța 5934
8 Estonia 5502
9 Danemarca 5166
10 Portugalia 5142

Concurenții au fost nevoiți să parcurgă mai multe teste în domeniul cyrptography, programare, securitate telefon mobil, Linux, Windows șiSecuritate Mac. Concurența European Cyber ​​Security Challenge a fost creată de Agenția pentru Cibersecuritate a Uniunii Europene, iar scopul său este de a conecta talentele de securitate cibernetică cu organizații din domeniu.

Se pare ca membrii echipei noastre au reusit sa impresioneze pe toata lume cu inteligenta lor si cu modul in care au reusit sa rezolve toate problemele cu care s-au confruntat. Noi ii felicitam si le uram mult succes pe viitor si speram sa poata sa faca din aceasta lume un loc mult mai sigur.