Redecorarea casei nu trebuie să coste o avere! Iată cum a reuşit o mamă să-şi împlinească visul

- Advertisement -

Majoritatea oamenilor cred că trebuie să ai mulţi bani pentru a-ţi permite casa visurilor lor. Dar nu este neapărat așa. Un buget modest vă poate fi de mare folos dacă faceți cumpărături din locurile potrivite și dacă ştiţi câteva trucuri.

Amanda Bray și soțul ei au reușit să-și redecoreze casa și să o transforme într-un spaţiu minunat cu doar 23.000 de dolari.

Casa lor este situată în Victoria, Australia, iar proprietara ei a reușit să salveze zeci de mii de dolari prin cumpărături făcute la Kmart şi Big W.

- Advertisement -

Potrivit cotidianului Daily Mail, costul mediu de redecorare în Australia este între 75.000 și 105.000 de dolari.
Dar familia Bray a economisit bani timp de doi ani și a decis să-și folosească propria experienţă pentru a-și redecora casa pe cont propriu.

„Soțul meu a făcut el însuși toată partea de demolare și a ajutat la orice activitate unde s-a putut”, a spus Bray. „Tot ce poți să faci de unul singur e indicat să le faci. Vei economisi mulți bani.”

- Advertisement -

De asemenea, este bine să vă rezervaţi ceva timp. Renovarea casei familiei Bray a durat doi ani până la finalizare, deoarece o mare parte a muncii au făcut-o ei înșiși în timp ce-şi îngrijeau şi cei doi copii.

O mare parte a bugetului lor de 10.000 de dolari a fost cheltuită pentru bucătărie.

Familia Brays a păstrat structura bucătăriei și au demolat vechea bucătărie. A fost reproiectată noua bucătărie cu o mulțime de spațiu de stocare suplimentar.
De asemenea, aceştia au adăugat un elemente de decor de 96 de dolari, printre care un saker de sare și piper de 30 de dolari de la Aldi, un set brun de la Kmart pentru 8 dolari, iar unele etichete decorative de 2 dolari.

- Advertisement -

Au cumpărat o tavă pentru 10 dolari, o vază pentru 6 dolari, o cutie pentru 4 dolari, o ceainărie pentru 8 lei și o placă pentru 2 dolari. Toate lucrurile acestea le-au cumpărat de la Kmart.
„O mulțime de obiecte simple, ieftine pot fi transformate în ceva total diferit, cu un pic de imaginaţie”, a spus ea.

Camera de zi au redecorat-o cu aproximativ 8.500 de dolari și a durat o lună pentru a fi finalizată.

Cea mai mare parte a banilor au mers pentru achiziţia șemineului la care au visat întotdeauna. Ei spun că a meritat „fiecare bănuț cheltuit”.

Nu plătiți niciodată prețul integral pentru articolele din magazinele mai scumpe – așteptați ca majoritatea să aibă reduceri”, a spus Bray.

Această cameră are, de asemenea, un colț de lectură nou, care include un scaun albastru, de 49 de dolari, o tavă de sticlă și câteva flori false. Brays a investit, de asemenea, aproximativ 1000 de dolari în sala lor de mese.

„Am spart un zid pentru a face sufrageria mai mare și pentru a da spațiului mai multă lumină. Am transformat, de asemenea, spațiul din spatele bucătăriei într-un dulap de studiu. „a spus Bray.

Renovarea acestui spațiu a costat în jur de 241 de dolari.

Baia familiei Brays a fost, de asemenea, renovată pentru aproximativ 3.500 de dolari.
„Am avut inițial o baie în casa noastră”, a spus Bray. „Rufele noastre erau destul de multe aşa că am decis să-l transformăm într-o a doua baie și o spălătorie”.

Copiii au avut, de asemenea, de câştigat în urma renovării. Ei au cumpărat o casuţă de joacă de 1.000 de dolari pentru curtea lor.

„Decorarea casei tale nu trebuie să coste o avere, există atât de multe magazine cu preţuri accesibile pentru a cumpăra obiecte de decor uimitoare pentru a da valoare oricărui spațiu”, a spus Bray.

Sursa:https://homehacks.co/mom-renovates-entire-home-modest-budget-shops-kmart-target-stunning-results/