Povești incredibile cu gemeni care și-au ales soții… gemene!

- Advertisement -

Povestea lor este incredibilă! Două surori gemeni s-au îndrăgostit de doi băieți gemeni. Gemenii au tendința de a face totul împreună, dar să se îndrăgostească de aparent aceeași persoană pare incredibil. În mod ironic, acești patru oameni și-au găsit perechile perfecte.

Faceți cunoștință cu Bretania și Briana Deane, două surori gemene identice, care vorbesc și gândesc la fel.
Ele sunt practic imaginea în oglindă a celeilalte și au fost așa toată viața lor. Dar ce șanse erau ca și poveștile lor de dragoste să fie identice?

Cele două gemeni sunt extrem de apropiate și au decis să participe la un eveniment dedicat gemenilor. În august, Brittany și Briana au participat la Festivalul Zilelor Gemenilor din Twinsburg, Ohio. Acest festival pentru gemeni biologici are loc în fiecare vară, încă din 1976.

- Advertisement -

Josh și Jeremy Salyers, care sunt și ei gemeni identici, au participat și la Festivalul Zilele Gemenilor.
Spre deosebire de fete, care au mai fost la eveniment, gemenii Salyers participau pentru prima data la festival și nu aveau nicio idee despre ce va urma.

Când Brittany și Briana i-au observat pentru prima oară pe Josh și Jeremy s-au simțit atrase de ei, considerându-i simpatici.
Din fericire, s-ar părea că nici o soră nu a trebuit să se lupte pentru bărbatul perfect pentru că erau doi. Surorile au decis să-și deschidă sufletele spre Josh și Jeremy.

- Advertisement -

Odată ce surorile și frații s-au întâlnit, au simțit că trăiesc povești de iubire adevărate. Cele două perechi au început să se întâlnească periodic și să-și consolideze relațiile.

Briana și Jeremy au devenit primii un cuplu, iar apoi Brittany și Josh.
Relaționarea lor este una specială și se realizează în moduri pe care nu și le-au imaginat niciodată. Părea evident pentru toți cei patru că nu exista viitor decât împreună.

- Advertisement -

Jeremy și Josh și-au invitat prietenele la o frumoasă proprietate din zona Lacurilor Twin, Virginia.
Briana și Brittany credeau că merg acolo să filmeze o reclama și au fost de acord. Purtau și rochii albastre. Bărbații și-au dezvăluit adevăratele intenții atunci când au îngenunchiat în același timp și le-au cerut în căsătorie.

Dacă vă întrebați, surorile, copleșite, au spus da, în același timp!
Imaginați-vă cât de ciudat ar fi fost dacă unul dintre ei ar fi spus da, iar celălalt ar fi spus nu. Din fericire, asta nu sa întâmplat și acum cele două cupluri au multe de spus despre … cum ar fi planificarea unei nunți perfecte.

Totul despre acești gemeni parre perfect de la propunerea de nuntă până la inelele de nuntă.
Inelele, pe care Brittany și Briana le-au afișat erau, de asemenea, identice în toate privințele.

Brittany a recunoscut că ea și sora ei au realizat multe lucruri împreună și că acest pas era unul firesc pentru ele. Modul în care propunerea a fost făcută și care, întâmplător, era și locația întâlnirilor cuplurilor, a fost pur și simplu incredibil!

Cuplurile pregătesc acum detaliile pentru nunta lor dublă din luna august. Ei știu că va avea loc la Festivalul Zilelor Gemenilor din Ohio, iar miresele vor purta cu siguranță rochii de mirese identice. Dar ce altceva ar fi așteptat de la acești tineri care sunt atât de îndrăgostiți?

Josh și Jeremy s-au simțit mereu norocoși să fie doi, dar acum sunt cu adevărat binecuvântați.
Cu Brittany și Briana în viața lor, băieții gemeni simt că miresele lor vor spori binele din viața lor. Cine și-ar fi putut imagina că vederea dublă poate ajuta la găsirea unui perechi perfecte?