Povestea unei căsnicii fericite de peste 49 de ani într-o altă perspectivă stilistică. Uimitor!

- Advertisement -

Când Jo și Kevin s-au cunoscut în 1967, au știut că sunt destinaţi să fie împreună. S-au simţit foarte bine împreună, au râs mult, au purtat conversații lungi și au simțit că se cunoscut reciproc din totdeauna. Acum ei sunt căsătoriți de 49 de ani și sunt la fel de îndrăgostiți unul cu celălalt.

De-a lungul anilor, multe lucruri s-au schimbat pentru cuplu.
Ei au acum cinci copii, 14 nepoți și doi strănepoți. Există un lucru care nu s-a schimbat de-a lungul anilor, și acesta este stilul lor vestimenatr. În toți anii când au fost împreună nu și-au schimbat niciodată acest aspect şi a venit timpul ca acest lucru să se întâmple.

Membrii familiei lor i-au încurajat să se înscrie la emisiunea “Ambush Makeover” pe “Show Today”. Cei apropiaţi şi-au dorit ca ei să facă unele schimbări și să-și îmbunătățească stilul. După 49 de ani, era timpul. Cu toate acestea, cuplul era foarte emoţionat şi stresat legat de aceste schimbări. Ei erau mulțumiți de felul în care arătau și se obișnuiseră să se vadă unul pe altul în felul acesta. De asemenea, nu erau siguri dacă vor expunerea de care aveau parte într-o emisiune televizată.

- Advertisement -

Ei au decis să se înscrie crezând că nu vor avea nicio şansă. Au fost aleși, iar echipa “Ambush Makeover” au pornit spre ei pentru a le cunoaşte povestea.

Când a venit timpul pentru transformarea de stil, cei doi erau stresaţi şi emoţionaţi în acelaşi timp. Kevin a spus: “Îmi pot imagina ce schimbări îmi vei face.”

- Advertisement -

Jo a fost prima care a intrat. I-au tăiat părul, l-au colorat şi i-au făcut un machiaj nou. De asemenea, au mers la cumpărături și i-au ales o ţinuă nouă, care să-i pună în valoare corpul. A fost o schimbare destul de extremă. Jo era obișnuită să poarte părul lung, despletit și purta zilnic tricouri și blugi. Totuși, îi va plăcea noul său aspect?

Ea a spus: “Wow! Doamne! Glumești? Nici măcar eu nu mă recunosc. Oh, arat absolut superb!”

Apoi a venit timpul să vedem schimbarea lui Kevin.
El avea o barbă lungă și albă. A muncit din greu toată viaţa și felul în care se îmbrăca trăda acest lucru. Soția lui nu-l cunoştea decât sub această formă.

- Advertisement -

Kevin a ieșit cu o barbă proaspătă și tunsă scurtă și purta un costum. Arăta ca un om nou, iar soția lui a aprobat acest aspect. Ea a spus: “Cine eşti? Nu-mi vine să cred! Eşti atât de chipeş!”

Kevin era la fel de șocat să se vadă în oglindă. Nu se văzuse fără o barbă lungă de ani de zile. Chiar a trebuit să se uite de două ori. El a spus: „Uau!“

Atât Kevin cât și Jo par să fie mulțumiți de noul lor aspect. Ei sunt totuși aceiași oameni și au încă aceeași relație grozavă; doar arată puțin diferit acum. Membrii familiei și prietenii lor sunt la fel de fericiți și surprinși să le vadă noul aspectul nou ca şi ei.

Bineînțeles, acum, când i-au văzut la televizor, toată lumea s-a arătat încântată. Cea mai bună parte a transformării lor este că sunt ușor de întreținut. Ei pot să-și păstreze noul aspect fără a depune prea mult efort sau timp din viața lor deja ocupată.

Ei sunt cei mai uimiţi și  dornici de a petrece cât mai mult timp împreună cu copiii, nepoții, strănepoții și, bineînțeles, unul cu celălalt. Poate că se vor  reîndrăgosti din nou, acum că amândoi au un aspect nou. Cine ştie?

sursa: https://shareably.net/couple-married-for-49-years-makeover/