Povestea extraordinară a unei pisici salvate după 3 zile

- Advertisement -

Toți vecinii din Avenue 37th și Bethany Home Road din Phoenix. au devenit îngrijorați când au descoperit o pisicuță alb-negru  blocată pe un stâlp.
Nu numai că pisica săracă era blocată pe stâlp, dar vecinii au spus că au văzut-o pentru prima dată pe stâlpul de curent într-o vineri.

A stat acolo până în următoarea dimineață de luni, când pisica a fost în cele din urmă salvată.

ABC15 a filmat un videoclip cu scena a arătat că un vecin a apucat o scară și s-a urcat pentru a ajuta pisica în jurul valorii de 10:30 a.m.
Cu toate acestea, New York Post raportează că a fost un lucrător de la compania locală de electricitate care a luat pisica în jos. Situația pisicii a ajuns să devină virală după ce ABC 15 a făcut un clip video live al pisicii luni dimineața în jurul orei 10:00.

- Advertisement -

Videoclipul Facebook Live a ajuns viral și a fost împărtășit de aproximativ 9.000 de ori și vizionat de peste 319.000 de ori în doar o oră.
De asemenea, videoclipul prezentat a dus la cel puțin 100 de apeluri către Departamentul de pompieri Phoenix și centrul din zona 911, cerându-le să meargă să salveze pisica.

USA Today relatează că Departamentul de pompieri  aproape a ajuns la un „blocaj” din cauza apelurilor de urgență primite. Au primit apeluri de la Phoenix, Florida, New Jersey, Ohio și Florida. Ei spun că oamenii cu urgențe medicale au fost nevoiți să aștepte din cauza tuturor apelurilor legate de această pisică. Alarmă de incendiu Phoenix primește apeluri din 17 orașe din zona Phoenix și este cunoscut faptul că nu are suficient personal.

- Advertisement -

Phoenix Fire Capt. Rob McDade a declarat pentru USA Today că salvează adesea animalele de companie din situații precum incendiile sau pe cele blocate în canale de scurgere sau copaci.
Ne plac animalele. În timp ce (apelanții) simt că ar putea fi foarte justificați în răspunsul lor emoțional, avem vieți omenești pe care trebuie să le salvăm în același timp „, a spus el.

Ziarul anunță că muncitorii companeia de utilități pentru proiectul „Salt River Project” au ajuns să salveze pisica.

- Advertisement -

Puteți urmări fluxul live al salvării sale de mai jos:

https://www.facebook.com/ABC15/videos/10155701771571359/?t=11

sursa:https://animalchannel.co/cat-stuck-pole-fire-department-rescue-after-live-video/