Povestea emoționantă despre prietenia a două pisici inseparabile

- Advertisement -

Faceți cunoștință cu Ares și Aphrodite, două pisici adorabile care au fost găsite pe străzi, fără stăpân. Cu câteva zile înainte de ajunul Anului Nou, cele două pisici au fost aduse la un adăpost local, în speranța că cineva le-ar adopta și le va oferi o casă iubitoare.

Ceea ce n-a sesizat personalul adăpostului este că Ares și Aphrodita  erau inseparabili. Din păcate, ei au luat-o pe căi diferite. Cineva și-a exprimat dorința de a o adopta pe Aphrodita, iar pe Ares l-a ales spre adopție Alana Hadley, ce s-a îndrăgostit imediat de el.

„Arata exact ca pisica mea care a murit„, a spus Alana despre Ares.

- Advertisement -

Alana a vrut să-l adopte și pe cel mai bun prieten al lui Ares, dar nu a fost posibil pentru că altcineva avea o cerere de adopție în așteptare pentru Aphrodite.
Femeia l-a lua pe Ares acasă, dar observă că pisica de ghimbir era mult mai puțin fericită decât în adăpost. De fapt, a descris starea lui Ares ca fiind deprimată.

„Pisicuța adoptată de mine mieuna întruna ca și cum plângea după cineva.” a declarat Alana și orice încercare de a o alina nu avea nicio șansă de reușită.

- Advertisement -

Din fericire, Alana s-a întors în adăpost și a auzit că adoptarea planificată a lui Aphrodite a eșuat. A luat-o pe Ares cu ea în adăpostul de animale, iar reîntâlnirea dintre cele două pisici a fost fantastică!

„Nu se mai opreau din joacă”, își amintește Alana. „Sunt două pisici care au nevoie de iubire și atenție”.

Alana a vrut să le facă fericită pe ambele pisici, așa că s-a hotărât să o adopte și Aphrodite. Cele două pisicuțe au acum o casă minunată și se pot bucura mereu de compania iubitoare a celorlalți.

- Advertisement -

„Cei doi se hârjonesc și se joacă toată ziuă, iar atunci când dorm se înghesuie unul în celălalt. „, a spus Alana.

Acești doi cei mai buni prieteni nu vor mai fi nevoiți niciodată să trăiască unul fără celelalt, iar Alana este foarte fericită cu noile ei animale de companie.

O poveste de adopție cu final fericit!

sursa: AnimalChannel