Povestea câinelui blocat într-un sac la marginea drumului. Ce fel de om ar face așa ceva?

- Advertisement -

Un tânăr cuplu, Wade și Mandi Shapp, au văzut ceva ciudat pe marginea drumului în drum spre casă, s-au oprit imediat să o inspecteze.Ceea ce au descoperit a fost un câine mic blocat într-o pungă de hrana pentru câini.

Punga era închisă și era doar o gaură pentru ca el să respire.

Wade a spus:”Am observat că el (câinele) nu se mișca în pungă”. Și m-am gândit: „Ei bine, asta nu are sens”. „

- Advertisement -

Ei au folosit rapid cheile lor de mașină pentru a tăia sacul și a elibera câinele. Acesta era speriat și înghețat, așa că l-au înfășurat într-o pătură și l-au dus acasă să aibă grijă de el.

Wade a continuat:„I-a fost legată coada în partea de jos, așa că nu avea prea mult loc să se miște.”

Câinele a stat în sac pentru mult timp. Mirosea urât și ea acoperit de urină, murdărie și fecale. L-am curățat și câinele părea să aibă încredere în noi.

- Advertisement -

Wade a spus:„Am simțit că era recunoscător. Cred că știe că l-am salvat.”

După o primă evaluare câinele părea în regulă, dar au decis să-l ducă la veterinar pentru a fi siguri de asta. Veterinarul a constatat că câinele avea o rană prin foc în interiorul unuia dintre picioar, pe care Wade și Mandi nu au observat-o inițial.

Ei cred că proprietarii anteriori l-au împușcat și, când am văzut că nu l-au ucis, au decis să-l pună într-o pungă și să-l arunce pe marginea drumului. A fost lăsat să moară. Cei care l-a găsit nu-și permit să șină un câine așa că l-au numit Bubb si l-au pregătit pentr a fi adoptat de o nouă familie.

- Advertisement -

El este în siguranță și iubit acum. De asemenea, el se joacă cu ceilalți doi câini, Isabelle și Dixie. Câinii se înțeleg bine și se pare că se plac între ei. Bubba nu trebuie să-și facă griji de maltratare din partea oameni, pentru că îi are pe Mandi și pe Wade să-l protejeze până când se vor găsi proprietarii potriviți.

Sperăm că Bubba va fi adoptat în curând și noua sa familie îl va iubi la fel de mult ca și familia  Shapps. El merită cu siguranță o casă caldă și sigură. Oamenii care l-au împușcat pe Bubba merită să fie pedepsiți.

Este mult mai greu să salvezi un câine decât să încerci să îl ucizi.

Când vor începe lucrurile să se schimbe? Sperăm că, în curând. Sunt create noi agenții și legi pentru a proteja animalele de la astfel de fapte și de oameni cruzi.

Potrivit Societății Umane a Statelor Unite:

„FBI a adăugat cruzimea animalelor ca o categorie în Raportul privind criminalitatea uniformă, un sistem național de raportare a infracțiunilor, utilizat în mod obișnuit în investigațiile privind omuciderea. În timp ce doar aproximativ o treime din comunitățile din S.U.A. participă la sistem, datele generate vor contribui la crearea unei imagini mai clare privind abuzul de animale și strategii de ghidare pentru intervenție și aplicare. Colectarea datelor se referă la patru categorii: neglijare simplă / de bază, abuz intenționat și tortură, abuz organizat (cum ar fi lupta cu câini și lupta cu cocoșul) și abuzul sexual asupra animalelor. „

Sperăm că acest lucru înseamnă că vor exista mai puține cazuri ca aceasta și pedepse mai stricte pentru persoanele care încearcă să rănească sau să neglijeze animalele.

Din fericire, există o mulțime de iubitori de animale din lume, care vor fi mereu acolo pentru a ajuta animalele care au nevoie.

Sursa:https://animalchannel.co/couple-spots-dog-side-of-road/