Pisică dispărută de peste un deceniu își găsește drumul către casă după incendiile din California. Stăpânei nu i-a venit să creadă.

- Advertisement -

Auzim știri despre sateliți ce se reîntorc pe Pământ, bumeranguri ce se întorc de unde au plecat, dar atunci când un animal de companie dispare, avem impresia că s-a pierdut pentru totdeauna. Se pare că nu e chiar atât de imposibil pe cât am fi crezut, ci doar o întâmplare rară. Însă Pilot nu e o pisică obișnuită. După ce a dispărut în urmă cu zece ani, familia lui a renunțat la a mai spera că acesta s-ar întoarce vreodată acasă.

Jennifer Thompson a iubit pisica, pe care a adoptat-o în 2004, când aceasta era doar un pui. Pilot i-a fost cel mai bun prieten, urmând-o peste tot, îndrăgind chiar și apa, un lucru atipic pentru o pisică. Din nefericire, Pilot a dispărut brusc într-o zi din casa lui din Santa Rosa, California, la vârsta de trei ani.

- Advertisement -

Jennifer a scris într-o postare pe platforma GoFundMe că Pilot purta un microchip si o zgardă cu nume. Cu toate astea, pisica nu a putut fi găsită, iar familia a rămas devastată.

La zece ani după dispariție, Jennifer a avut parte de cea mai neașteptată surpriză a vieții ei atunci când un spital veterinar din California a contactat-o legat de o pisică pierdută, ce avea un microchip cu datele ei. Pisica a fost găsită rănită în urma incendiilor din California, iar în timpul îngrijirilor medicale, medicii veterinari au găsit microchip-ul ce se afla asupra pisicii. Astfel, spitalul a reușit să o contacteze pe Jennifer si să îl readucă acasă pe Pilot, după un deceniu de lipsă.

- Advertisement -