Părinții și-au surprins fetele cu o surioară adoptată, dar priviți reacția surorii mai mari

- Advertisement -

Când Shane Pruitt și soția sa Kasi au aflat că fiica lor adoptivă se va naște au fugit repede la spital. După ore petrecute alături de noua lor fiică Gloria pentru a se asigură că este bine, emoționații părinți s-au întors acasă pentru ca fetele mai mari să o vadă prima dată pe micuța nou născută.

Nu au crezut că gestul lor va provoca atâta emoție fetelor la prima lor întâlnire. Din fericire, Shane a filmat această magică întâlnire și a făcut-o cunoscută mediului on line pentru ca toată lumea să o vadă.

În momentul în care fetele mai mari ale cuplului au dat ochii de noua ei surioară au sărit în sus de emoție. Ele știau că mama și tata lor vor aduce acasă un bebeluș la un moment dat, dar nu credeau că se va întâmpla atât de repede!

- Advertisement -

După primul moment de nedumerire și emoție maximă, lacrimile și-au făcut simțită prezența. Raygen, cea mai mare dintre surori, era copleșită de frumusețea micuței sale surioare și și-a dorit să o țină în brațe mai mult decât orice.Lacrimile lui Raygen au făcut-o și pe Kasi să plângă și toată familia a fost copleșite de emoție.

Urmăriți această frumoasă întâlnire în videoclipul de mai jos. După toate aceste imagini, familia Pruitt va fi un clan mare și fericit!