Pam Pam, pisoiul unic care are peste 120.000 de fani. Priviți cât este de frumos!

- Advertisement -

Uitați-vă la Pam Pam și puteți vedea imediat că este un model natural. Acei ochi puternic, acea blană pufoasă, pur albă este pur și simplu din altă lume!

Pam Pam sa născut cu o afecțiune numită heterocromie.

Heterochomia este o mutație genetică care determină diferența dintre nivelul melaninei prezente în iriși.

Și după cum puteți vedea, rezultatele sunt chiar uimitoare.

- Advertisement -

Pisoii se nasc mereu cu ochi albaștri, ceea ce este de fapt doar o lipsă de melanină. Culoarea lor reală se dezvoltă între vârsta de 7 și 12 săptămâni. Cu toate acestea, ar trebui să fiți avertizat că odată ce pisica atinge maturitatea completă, culoarea ochilor nu trebuie să se schimbe. Dacă ochii pisicii își schimbă culoarea după 12 săptămâni, pot indica o problemă gravă și vi se recomandă să consultați imediat un veterinar.

Din fericire, ochii lui Pam Pam s-au schimbat înainte de marcajul de 12 săptămâni și când oamenii ei au văzut culorile, au știut că este ceva special!

Proprietarul lui Pam Pam i-a făcut imediat pisicii propriul cont de Instagram, unde are acum peste 120.000 de admiratori!

Imaginile de pe pagina lui Pam Pam arată o minunată pisică într-o varietate de scenarii și poziții. Există, de asemenea, multe videoclipuri adorabile cu felina care se distrează cu diferite jucării. Dacă pagina este o indicație, proprietarul Pam Pam pare să iubească îmbrăcarea pisicilor în haine și accesorii adorabile.

- Advertisement -

Cu genele potrivite, orice rasă de pisici poate dezvolta heterocromie, dar unele rase au mai multe șanse de a o avea. Condiția nu este exclusivă pisicilor, alte persoane și animale pot fi, de asemenea, afectate. În general, animalele pure albe (inclusiv pisicile pure albă precum Pam Pam) sunt cel mai probabil să dobândească heterocromie.

De fapt, am scris despre alte pisici cu heterocromie în trecut. La sfârșitul lunii trecute, am vorbit despre Iriss și Abyss, două surori de feline din Rusia.

La fel ca Pam Pam, ei au fascinat comunitățile online cu ochii lor heterocromați superbi și, sincer, cred că fotografia lor vorbește de la sine.

- Advertisement -

Există doar un Pam Pam – dar nu există nici o îndoială că face cât doi pisoi!

Există două tipuri diferite de heterocromie. Pam Pam are o „heterocromie completă”, adică ochii ei sunt în totalitate două culori diferite – dar există și „heterocromie sectorială”.

Iată cum arată:

Indiferent de formă, heterocromia este întotdeauna uimitoare!

Din moment ce heterocromia este rezultatul unei mutații genetice, pisicile pot fi de fapt crescute pentru a moșteni aceste calități iar condiția este complet inofensivă și nu necesită îngrijire medicală.

Pam Pam este o frumusețe, deși imaginile ei nu-i fac dreptate. Ochii ei minunați arata ca niște ferestre vitrate colorate

Urmăriți acest pisoi drăgălaș pe Instagram pentru alte imagini uimitoare cum ar fi aceasta!

sursa imaginilor: missypampam/Instagram

Iată un videoclip cu pisoiul:

https://www.youtube.com/watch?v=iu7_n28wTSo

sursa: Animal Channel