Nu mai arunca capacele de la sticle! Din ele poţi face cele mai frumoase ornamente pentru sărbători.

- Advertisement -

Ornamentele pentru casă şi mai ales cele pentru sărbători sunt mult mai frumoase dacă le facem cu mâna noastră. De această dată vorbim despre capacele de metal pe care de obicei le aruncăm. Acestea capace pot fi transformate foarte uşor în nişte ornamente care pot fi puse pe bradul de craciun sau chiar prin casă. La final, capacele arată ca nişte prăjituri macarons care cu siguranţă vor avea un impact plăcut în casa ta.

Pentru a agăţa capacele în brad sau prin casă, avem nevoie de o funtă de colorată care să arate cât mai aproape de celălalte ornamente pe care le avem.
ornamente-capace
Capacele urmează sa fie vopsite, puteţi să folosiţi ce culori vă plac vouă. Important este să folosim un lipici cu sclipici care le oferă un aspect inedit.
ornament-2
Dacă nu aveţi lipici cu sclipici, se poate folosi şi un lipici normal. Pentru asta avem nevoie şi de bucăţele mici de hârtie sclipitoare pe care o punem peste capcele lipite.
ornamente-final
Acesta este rezultatul! Din câteva capace putem face acest lucru care arată spectaculos! Ornamente simple şi frumoase pentru casă. Dacă ti-a plăcut arată-le şi prietenilor tăi această idee! 🙂