Oamenilor nu le vine să creadă că acesta apartament are doar 22 de metri pătrați.Uitati-vă la poze!

- Advertisement -

Urbanizarea este în creștere rapidă, deoarece tot mai mulți oameni se mută în orașe mari din zonele rurale pentru a găsi mai multe oportunități pentru ei înșiși. Acest lucru pune multă presiune asupra locuințelor, iar oamenii se găsesc înghesuiți în spații tot mai mici, pe măsură ce prețurile cresc.

A Little Design, o echipă de design din orașul Taipei din Taiwan, a venit cu un exemplu strălucit de maximizare a spațiului într-un apartament de 22 de metri pătrați. Luând îndemâna clienților lor, care călătoresc în străinătate mult pentru muncă și care au nevoie de doar un somn bun și o baie fierbinte la domiciliu, au prioritat lucrurile ca un etaj mezanin pentru un pat și birou și o utilizare inteligentă a spațiului gol, făcându-l flexibil pentru nevoi diferite. Fiecare centimetru de spațiu din apartament a fost luat în considerare, iar schema de culoare albă și de stejar face ca interiorul să se simtă luminos și spațios. Mi-ar plăcea cu siguranță să trăiesc într-un astfel de apartament! Acest tip de design inteligent, spațios, devine din ce în ce mai relevant în orașele mega-orașe de astăzi, iar acest lucru oferă un exemplu practic despre ceea ce poate fi posibil.

Derulați în jos pentru a vedea poze cu apartamentul.

Urbanizarea înseamnă că spațiile de locuit din orașe devin din ce în ce mai înghesuite

- Advertisement -

Cu toate acestea, „A Little Design” sa asigurat că fiecare centimetru de spațiu este maximizat atunci când au lucrat pe acest apartament de 22mp

- Advertisement -

- Advertisement -

Apartamentul are o bucătărie complet funcțională,  unde încape chiar și o mașină de spălat

Spațiul limitat solicită decizii inovatoare, așa că a trebuit să joace cu mesele

Clientul îi place să ia băi calde, iar echipa de proiectare a reușit să potrivească o cadă

Acestea sunt planurile apartamentului

sursa: boredpanda.com