Oamenii din Japonia lustruiesc foi de staniol ore in șir iar rezultatul este o capodoperă

- Advertisement -

Căutați un nou hobby sau o nouă activitate?

Aveți niște folii de aluminiu în plus în casă? De ce să nu faceți o bilă de aluminiu din ele?

Trebuie să vă faceți timp și să lucrați foarte atent. Dacă o faceți bine, o poți face să pară o minge solidă, strălucitoare care nu pare sa fie făcută din folie de aluminiu. Oamenii din Japonia au făcut acest lucru timp de ani de zile, dar au atras recent atenți atunci când cineva a făcut o astfel de minge și a împărtășit procesul pe mediile de socializare.

Alți oameni încearcă acum să facă aceste bile din aluminiu.

Nu este un proiect ușor și poate consuma destul de mult timp. De asemenea, nu este ceva ce o sa va iasă din prima. Asta înseamnă ați putea lucra ore în șir și s-ar putea să nu iasă bine. Chiar dacă se va întâmpla, ce puteți face cu ea?

- Advertisement -

Puteți să o utilizați pentru decor sau s-o arătați cu mândrie tuturor celor care vin în vizită. Este doar unul dintre acele lucruri la care nu contează destinația, ci călătoria.

Dacă doriți să vă creați propria minge din folie de aluminiu, trebuie să începeți cu mai multe foi de staniol și apoi să le strângeți într-o minge.

De asemenea, dacă doriți să faceți mingea fără imperfecțiuni la exterior puteți folosi un ciocan pentru a aplatiza ridurile.

- Advertisement -

După eliminarea ridurilor, trebuie să lustruiți mingea pentru a continua să fie netedă și strălucitoare.

Acest lucru durează, de asemenea, mult timp. Ar trebui să o lustruiți cu o cârpă moale. Aveți grijă să nu schimbați forma în timp ce lustruiți și încercați să curățați mingea.

Odată ce mingea a fost complet lustruită, ar trebui să arate ca o minge de argint în loc de o minge de folie. Ar trebui să fie reflectorizantă, rotundă și strălucitoare. Privind produsul finit, s-ar putea să vă așteptați ca acesta să fie grea, dar de fapt este foarte ușoară.

- Advertisement -

Este un proces detaliat și care consumă destul de mult timp, dar rezultatele sunt destul de uimitoare și ar putea chiar să facă întreaga experiență să merite.

O mulțime de oameni au vizionat videoclipul online, iar mulți chiar s-au gândit să facă ei înșiși aceste bile.

https://www.youtube.com/watch?v=wTeTHjpPMgU

sursa: shearably