O veche fabrică de cidru din 1800 a fost transformată într-o casă spectaculoasă!

- Advertisement -

Fabrica de cidru Geoppler a fost construită inițial în 1880, iar după o perioadă de uitare în negura vremii, structura superbă a fost transformată într-o casă unică, încărcată de istoriei.
Situată în Ridgefield, Connecticut, clădirea renovată este acum un reper arhitectural pentru New England.

Vechea moară de cidru a fost renovată cu materiale locale pentru a se păstra farmecul rustic al clădirii istorice. Casa are, de asemenea, un apartament cu o intrare privată, care poate fi închiriată chiriașilor sau utilizată ca spațiu pentru oaspeți.

Odată pătruns în interiorul casei veți descoperi un spațiul de locuit confortabil și primitor.

- Advertisement -

Podelele sunt din lemn de cireș în toată casa și grinzile de lemn finisate completează aspectul istoric al clădirii. Livingul este extrem de spațios, ideal pentru o familie mare și oferă o priveliște minunată spre pădurea din spatele camerei. O a doua zonă de ședere este situată pe partea opusă a camerei spațioase.

Plafoanele înalte și rafturile elegante din lemn fac din acest loc incitant o invitație la lectură și relaxare. Ferestrele sunt situate pe fiecare perete al casei, permițând pătrunderea luminii naturale în interior.

Bucătăria a fost refăcută în 2004, folosindu-se lemn de arțar, ceea ce oferă un aspect rustic încăperii.

- Advertisement -

Cu această abundență de spațiu la dispoziție, imaginați-vă mesele delicioase care ar putea fi pregătite în această bucătărie expansivă! Doar facilitățile moderne, cum ar fi o mașină de spălat vase și un frigider de dimensiuni mari, ne aduc în timpul prezent.

Locul de luat masa este realizat din același lemn de cireș ca și podelele.

- Advertisement -

‘Clasic și simplu’ este tema pentru cele patru dormitoare din casă.

Arhitectura vechii fabrici de cidru vorbește de la sine, motiv pentru care decorurile si mobilierul ar putea fi minimale. Puteți admira  plafoanele impresionante și lada de zestre de la capul patului.

O altă cameră din casă a fost transformată într-un birou cu multă lumină naturală. Grinzile din lemn de culoare închisă formează un contrast uimitor cu pereții galbeni vibranți. Un loc perfect pentru a vă concentra sau pentru a vă permite să faceți diverse alte lucruri creative.

Baia elegantă este de ultimă generație, cu blaturi de piatră, o chiuvetă mare și o cadă de baie adâncă, perfectă pentru a vă alunga stresul zilei.

Clădirea a adus cu ea cu o istorie bogată și vibrantă, iar această transformare uimitoare, va renaște și mai multe amintiri din perioade de mult apuse.

Sursa: HomeHacks