O mamă a născut un bebeluș sănătos, dar altceva le-a uimit pe asistente. Un fenomen rar de 1 în 48 milioane nașteri

Toți părinții cred despre copiii lor că sunt unici, dar o mamă din Chicago se poate lăuda că bebelușul ei este de fapt unul din 48 de milioane. Nașterea băiețelului săi sănătos pe nume Aiden a însemnat și un record interesant de atins.

Personalul din spital a fost  șocat de această raritate. „Am crezut că e o glumă„, a declarat Diane Leonard, directorul spitalului pentru CBS Chicago.
Moreno și mama ei, Nadine Hugmeyer au aceeași zi de naștere. Hugmeyer obișnuia să glumească cum că fiica ei i-a furat ziua de naștere.

Acum, Moreno cunoaște sentimentul. Și ea l-a născut pe fiul ei în aceeași zi pe care ea si mama ei o împărțesc ca zi comună de naștere.

- Advertisement -

„Apoi am început să mă gândesc dacă s-a mai întâmplat vreodată așa ceva”, a declarat noua mamă într-un interviu de știri.
Moreno a spus că inițial a refuzat să creadă că va continua tradiția familiei, dar anumite lucruri sunt minuni ce nu pot fi explicate.

Efectiv mă uitam la burtica mea și spuneam – Aiden nu poți să aștepți până la ziua mamei tale! Acum am sentimentul că așa trebuia să fie”.

Cu siguranță Moreno va ajunge să afle cum e să ai cel puțin două decenii de zile de naștere umbrite de copilul tău.

Amețit de coincidență, Leonard a crezut că ocazia justifică o petrecere de aniversare spontană.”Avem nevoie de distracție pentru că există trei generații de aniversat”, a declarat el.

- Advertisement -

„Ne-au adus un tort, ne-au cântat la mulți ani pentru toți trei”, a spus Moreno despre petrecerea improvizată la spital. Deși s-a bucurat de aniversare, Moreno nu renunță la ideea că această situație a unei triple zile de naștere face parte din ceva mult mai important.

Simt că e o minune”, a spus ea cu un zâmbet. „Cu siguranță trebuie să fie un scop în acestă coincidență.”

Mama ei este mai fermă în convingerea ei. „Nu cred că a fost o coincidență. Cred că trebuia să fie „, a spus Hugmeyer. Dar indiferent de ziua lui de naștere, venirea pe lume a unui copil este un cadou cu adevărat minunat.

sursa: Liftable

- Advertisement -
București
cer senin
3.7 ° C
5.5 °
0 °
83 %
1.3kmh
0 %
vin
12 °
sâm
4 °
Dum
9 °
lun
10 °
mar
8 °