O mamă cu doi copii a trăit o experiență de neuitat. Nu avea bani să plătească toate produsele din coşul de cumpărături, dar casierul i-a arătat ce înseamnă să ai un suflet bun.

- Advertisement -

Există o expresie care spune: „A îmbătrâni nu e ușor”. Profundă și adevărată.

Dar nici pentru tineri nu e ușor,provocările sunt nenumerate, mai ales atunci când ai o familie în creștere, ești fără experiență de viață și cu un buget limitat. Acesta este un adevăr pe care Lexi Fuller din Livermore, California, îl știe prea bine. Ca mama a doi copii, Fuller a s-a străduit să se decurce cu fiecare bănuț câștigat pentru a avea grijă de băieții ei.

S-a străduit întotdeauna să le ofere acestora necesarul zilnic, dar recunoaște că acest lucru este uneori o provocare.

- Advertisement -

„Sunt o mama casnică și nu o să vă mint”, a declarat ea pentru KTVU. „Nu este o distracție gospodărirea noastră zilnică!”

„Ne luptăm în fiecare lună pentru a face lucrurile să funcționeze, pentru că vreau ce este mai bine pentru copii”, a continuat ea.

Întâmplarea noastră s-a derulat într-un supermarket. Și-a umplut coșul și s-a îndreptat spre linia de caserie. Dar când produsele au început să fie marcate, inima ei s-a făcut cât un purice. Suma din casa de marcat a urcat rapid peste limita de 70 $. De fapt, rezultatul final a fost de 101,13 $.

- Advertisement -

Lexi Fuller a început să sorteze articolele, încercând să-și dea seama ce ar trebui să păstreze și la ce ar putea renunța. Atunci casierul a intervenit în ajutorul ei.

 

Mama a povestit întâmplarea pe facebook: „Casierul pe numele său Jevon, s-a uitat la mine și a zis:Știi ce? Îți dau cei 30 de dolari, ca să poți lua toate aceste alimente acasă? „.

- Advertisement -

Am spus că nu pot lua banii, dar el a insistat, iar doamna din spatele meu mi-a spus să nu-mi refuz binecuvântarea.

Era într-adevăr o binecuvântare, un dar tangibil care mi-a alinat sufletul îngrijorat și va hrăni familiei ei încercată.

„Nu i-aș putut mulțumi îndestul pentru gestul său.”, a spus Fuller, adăugând că nu a trăit niciodată o asemenea generozitate. „Credința în umanitate mi-a fost reclădită”

sursa: Liftable