O mamă a ales să devină mamă surogat pentru copilul fiului ei. O poveste incredibil de frumoasă!

- Advertisement -

Kayla Jones, de 29 de ani de la Texarkana, Arkansas, și-a dorit foarte mult să devină mamă. Din păcate, ea a suferit o histerectomie parțială la vârstă de numai 17 ani, iar visul ei părea imposibil de realizat.

Soluția la care s-a gândit împreună cu soțul ei, Cody; a fost găsirea unei mame surogat. Ovarele tinerei fiind încă funcționale au permis conceperea unui copil biologic, dar purtarea unei sarcinii rămânea imposibilă. Astfel cei doi soți au decis să apeleze la o mamă surogat.

Găsirea acesteia însă s-a dovedit mai anevoiasă decât își imaginau. După ce a încercat fără succes să găsească o candidată potrivită, cuplul a decis să caute mai aproape de casă …la mama lui Cody, care s-a oferit de multe ori în glumă să-i ajute.

- Advertisement -

După o mulțime de teste, analize și scepticism din partea medicilor, mama lui Cody, Patty, s-a dovedit a fi aptă din punct de vedere medical să poate sarcina cuplului. Prima încercare nu a reușit. „Am fost devastați, dar am decis să încercăm din nou”, a spus ea.

„În mai 2017 am aflat că Patty e însărcinată!”. Șapte luni mai târziu, s-a născut copilul lor Kross Allen Jones.

- Advertisement -

„Sunt atât de uimită de acest minunat miracol.” a declarat mama fericită că și-a împlinit astfel cel mai mare vis la său.

Lucrurile au mers atât de bine cât cei trei se gândesc dacă va mai exista o șansă și pentru un frate sau o soră pentru Kross.

- Advertisement -

„În acest moment este greu de spus ce va fi, dar ne dorim o familie mare” a spus Kayla. „Am discutat, de asemenea, posibilitatea unei adopții în viitor, dar varianta aceasta este destul de costisitoare. Vom pune lucrurile în mâinile lui Dumnezeu și ne va arăta El calea”.

Reacțiile la povestea acestei familii fericite au fost neobișnuite, dar cele mai multe reacții au fost fantastice”, ne-a spus Kayla. „Unii oameni cred că este  „ciudată ” alegerea lor, dar dacă înțeleg procesul, s-ar putea să-și schimbe opinia.

Cum se decsurcă eroina zilei, bunica Patty? Ea se descurcă bine, se reîntoarce la muncă în curând și a declarat că se simte binecuvântată că a reușit să facă ceea ce a făcut . Cu un bebeluș sănătos și frumos, povestea lor are un final cu adevărat fericit.

„Aș dori să adaug că toată familia noastră a fost alături de noi”, a declarat Kayla pentru Pandas Boredom. „Ne-au susținut financiar și emoțional și-mi place să-l văd pe Kross cu bunicii lui.”

Priviți imaginile de mai jos cu Kayla, Cody, Patty și Little Kross și spuneți-ne ce credeți în comentariile dumneavoastră!

sursa: BoredPanda