O mamă a cumpărat o scară veche şi a transformat-o într-o piesă superbă pentru casă. Aceste idei vă pot ajuta si pe voi!

- Advertisement -

Dacă aveți un cont Pinterest, ați văzut probabil o mulțime de meșteșuguri care vă permit să repurtați obiecte vechi pentru a crea ceva nou și frumos.

Este o modalitate excelentă de a recicla și chiar de a păstra ceva care are o valoare sentimentală, dar nu mai este funcțional.

Utilizarea articolelor vechi pe care le aveți deja este un mod minunat de a economisi bani sau de a vă decora casa cu un anume buget. O femeie a luat o scară mai veche din lemn în valoare de 10 dolari pe care a găsit-o la o vânzare de garaj și a transformat-o într-o bucată de decor uimitoare. Puteți face același lucru. Iată câteva idei.

Baldachin la pat

sursa: Chipping With Charm

Puteți folosi o scară pentru a crea un baldachin rustic și fermecător pentru patul dvs. Pur și simplu atașați scara la perete și folosiți-o pentru a ține perdele, țesături, pături sau orice alt tip de țesătură pe care vreți să o încadrați în capul patului pentru a crea un pic de intimitate și farmec. De asemenea, puteți picta sau păta scara înainte să o instalați ca să se potrivească cu decorul dvs. puțin mai bine.

- Advertisement -

Suport de prosoape

sursa: 12 Oaks Blog

O scară arată foarte asemănător cu un suport pentru prosoape, de ce să nu o folosești ca unul? Pur și simplu puneți scara pe perete și atârnați prosoapele peste trepte. Puteți, de asemenea, să atașați coșuri și containere pe scara care poate fi utilizată pentru a păstra săpun, covorașe, hârtie igienică sau orice altceva. Este ieftin și ușor.

Candelabru

sursa: A Rustic Garden

Probabil nu v-ați gândi sa atârnați o scara din tavan, dar de fapt, puteți face un candelabru mare. Pur și simplu atașați-l la tavan în siguranță și apoi înfășurați lămpi cu șir în jurul acestuia. De asemenea, puteți instala luminile de pe scară pentru a crea un aspect diferit.

- Advertisement -

Suport pentru îmbrăcăminte

sursa: One Creative Mommy

Puteți atârna o scară în dulapul dvs. sau chiar în dormitorul dvs. și apoi să-l utilizați pentru a vă îmbrăca îmbrăcămintea. Umerașele se potrivesc bine pe trepte, iar diferitele secțiuni facilitează sortarea hainelor după stil sau culoare. Este, de asemenea, o modalitate ieftină de a vă organiza dulapul.

Cadru pentru ramele foto

sursa: Feel It Cool

Dacă aveți fotografii pe care doriți să le afișați în casă, utilizați o scară pe post de cadru. Înclinați-o de perete și atârnați rame foto sau chiar fotografii individuale de fiecare treaptă. De asemenea, puteți adăuga alte elemente la scară pentru a vă ajuta să potriviți decorul.

- Advertisement -

Suport de bijuterii

sursa: Blur Mark

Puteți să prindeți coliere, brățări și multe altele de treptele unei scări pentru a crea un mare suport de bijuterii. Este suficient de mare pentru a ține toate bijuteriile, dar nu prea mare pentru cameră. Puteți instala chiar și unul pe spatele ușii dulapului pentru a economisi spațiu.

Bibliotecă

sursa: Walmart

Adăugați rafturi sau suporturi în partea din spate a fiecărei scări de scară și o sprijiniți pe perete pentru a crea o bibliotecă elegantă și rustică. Puteți, de asemenea, să o utilizați pentru a stoca alte lucruri, cum ar fi consumabile de birou, jocuri de bord, rame foto și chiar prosoape și cârpe.

Există o mulțime de moduri în care puteți utiliza o scară pentru a vă decora casa și a face să arate frumos.

Există, de asemenea, multe alte obiecte care pot fi repurtate și utilizate pentru decorarea casei și organizarea în jurul casei. Utilizați-vă imaginația și creați-vă decorul pe gusturile voastre. Înainte de a arunca ceva, gândiți-vă la multiplele modalități pe care le puteți folosi în casa dvs. Este bine să reciclați și să economisiți bani în același timp.

sursa: DIY Everywhere