O interpretare incredibilă a clasicei „Hallelujah” a lui Leonard Cohen!

Această versiune a popularei piese Hallelujah a lui Leonard Cohen pare a fi perfectă, dar așteaptă până la ultimele sale secunde și vei fi extaziat.

Cei patru cântăreți norvegieni au voci incredibil de diferite, iar combinația dintre acestea este spectaculoasă. Fiecare artist a venit cu talentul lui interpretativ impresionant și unic și au făcut acest cvartet fantastic.

În Norvegia, ei sunt artiști individuali, dar acum și-au împletit măiestria și talentul pentru a ne impresiona cu această reinterpretare a clasicei Hallelujah a lui Leonard Cohen.

Askil Holm, Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen și Espen Lind sunt cei patru talentați muzicieni. Espen este chitarist și muzician, Kurt este un fost câștigător a concursului Idolul Norvegiei. Toți patru sunt foarte cunoscuți în Norvegia, iar reinterpretarea acestei piese clasice a muzicii universale o vei iubi de la primele acorduri!

- Advertisement -

Notele înalte pe care ei le ating la finalul piesei te vor surprinde plăcut și te vei bucura de armonia perfectă a sunetelor.

Pregătește-te pentru o experiență unică și privește videoclipul de mai jos!

sursa: Share Tap

- Advertisement -
București
cer senin
-0.7 ° C
0 °
-1.2 °
86 %
0.5kmh
0 %
sâm
6 °
Dum
4 °
lun
6 °
mar
5 °
mie
4 °