O idee excelentă pentru bugetul familiei! O pardoseală din saci maro

- Advertisement -

Proiectele de renovare a casei pot fi atât costisitoare cât și consumatoare de timp. Când vine vorba de refacerea pardoselei, majoritatea am considera că este vorba de o treabă grea, cu un cost mare.

Dar o mamă pe nume Ashley a decis să facă renovarea aceasta în stilul ei. E incredibil ce materiale a folosit!

Ashley și-a creat propriul blog numit Imperfecțiuni Domestice și s-a decis să prezinte, pas cu pas, redecorarea pardoselei din camera fiului ei.

- Advertisement -

Mămica avea nevoie să fixeze/renoveze podeaua dormitorului fiului ei. Când a căutat meseriași care să facă această lucrare a fost surprinsă de prețurile mari cerute pentru o muncă relativ simplă. După câteva cercetări online, a găsit un tutorial care folosea pungi de hârtie pe post de podele.

Cu doar 80 de dolari, Ashley a cumpărat toate bunurile necesare pentru a realiza renovarea dormitorului fiului său.

- Advertisement -

În primul rând, Ashley a fost nevoită să înlăture toate ornamentele de-a lungul pereților. Treaba aceasta a devenit o plăcere alături de fiul. Apoi, au trebui  pregătite podelele prin montare și șlefuire.

După ce aceste etape au fost realizate, a început rularea hârtiei maro. Ashley recomandă ca fiecare piesă să măsoare 12 inci în diametru pentru rezultate ideale. Nu vă faceți griji cu privire la dimensiunea sau forma, că nu contează!

- Advertisement -

După ce ați rupt hârtia, atunci trebuie să faceți amestecul de lipici.

Scoateți adezivul pe o hârtie și puneți-l pe ambele părți. Apoi, așezați bucata pe podea și o lustruiți pentru a elimina bulele de aer. Asigurați-vă că se suprapune hârtia, deoarece se va micșora atunci când se usucă.

Odată ce podeaua este complet uscată trebuie să începeți colorarea. Puteți să lăsați podeaua în culoarea sa naturală sau să adăugați pete.

Pentru un efect spectaculos veți avea nevoie de mai multe straturi și asigurați-vă că ați lăsat-o să se usuce de fiecare dată.

Așteptați o săptămână înainte de a muta orice mobilier înapoi în cameră. Acest lucru va permite aranjarea pardoselii.

Apoi, bucurați-vă de toată munca dumneavoastă!

sursa: HomeHackshttps://homehacks.co/brown-paper-bag-floor-diy/