O femeie a salvat un câine iar reacția lui te va şoca. Asta înseamnă să ai suflet!

- Advertisement -

Animalele de companie sunt mult mai inteligente decât se crede. Uneori, ei înțeleg perfect situația și pot simți ceea ce se întâmplă cu adevărat. „Așteaptă, nu mergem în parc, mă duci la veterinar!”

Ann Flores, care a vizitat Harris County Animal Shelter din Houston, Texas, cu un prieten recent, a văzut un exemplu sfâșietor al acestui lucru în fața ochilor ei. Ea era acolo pentru că prietenul ei era interesat să adopte un câine, dar înainte de a ajunge atât de departe, a observat că o femeie își târâse câinele de la parcare până la ușa de la adăpost. Acest câine știa clar că el era abandonat și că nu mergea de bună voie.

„El s-a pus pe spate și s-a rostogolit”, a spus Flores lui The Dodo. A fost ca și cum ar fi spus:” Te rog, nu mă duce acolo. ”

Uimitor, în parcare exista o altă femeie care face exact același lucru cu un al doilea câine. Flores a capturat scenele triste cu aparatul de fotografiat și a fost înfuriată de reacțiile femeilor față de câini lor. „Amândouă au tras de lesă, dar câinii nu s-au mișcat”, a spus Flores. „Au trebuit să îi ia pe sus pentru că nu se mișcau. Niciun câine nu ar merge acolo.

- Advertisement -

„Nu le păsa. Râdeau și chicoteau, pentru că câinii nu se mișcau. Pentru ei, era ca și cum ar fi aruncat gunoiul. Nu a existat nici o remușcare, nimic.

Flores a trimis filmarea la Harris County Animal Volunteers, care lucrează pentru a găsi o casa pentru câini și pisicile din adăpost. Filmarea a fost trimisă alături de motivul de a ajuta câinii, pe care i-au numit Truman și Mandi. Timpul a fost esențial, deoarece adăpostul era plin și se confruntau cu perspectiva eutanasiei în câteva zile, dacă nu se găsea nici o casă de ajutorare.

Din fericire, apelul de a ajuta puii abandonați a funcționat și atât Truman, cât și Mandi au găsit stăpâni noi. În timp ce ambii se confruntă cu provocări pentru a-și depăși trecutul traumatic, Truman și Mandi înregistrează progrese bune și primesc dragostea și afecțiunea de care au nevoie. Derulați în jos pentru a vedea ce sa întâmplat și spuneți-ne ce credeți în comentariile dvs.

„El s-a pus pe spate și s-a rostogolit.” A fost ca și cum ar fi spus:” Te rog, nu mă duce acolo. ” își amintește Ann Flores, martorul evenimentului

- Advertisement -

O altă femeie trăgea după ea un al doilea câine: „Trebuiau să-i ridice pentru că nu se mișcau”

„Nu le păsa”, spuse Flores. „Ele râdeau și chicoteau pentru că câinii nu se mișcau”

„Pentru ele a fost ca și cum au arunca gunoiul. Nu a existat nici o remușcare, nimic „

Adăpostul supraaglomerat la programat pe Truman pentru eutanasiere luni, la doar patru zile după admitere și pe sora lui Mandi pentru marți

- Advertisement -

„De ce să luați un animal dacă nu îl păstrați?” Flores a trimis imaginile la Harris County Animal Volunteers pentru a salva câinii

Și curând Truman a găsit o casă: „Începea să se simtă mai bine”

„În doar o oră, am văzut o transformare fantastică a unui câine care nici măcar nu ar fi mers pe jos și acum sarea în sus de fericire.”

„El va fi un câine fantastic pentru oamenii care l-au adoptat.”

În ceea ce o privește Mandi, ea a părăsit adăpostul o zi după fratele ei

„Ea are bolnavă… și era atât de timidă și de fricoasă”

Dar noul ei proprietar Jackie Duncan se simte plin de speranță și spune că „câinele are multă dragoste”

sursa: boredpanda