O femeie a reuşit să strângă donaţii în valoare de 368.000$ pentru un veteran fără adăpost. Acesta a ajutat-o într-un moment dificil, iar ea i-a mulţumit astfel!

- Advertisement -

O femeie a reușit să strângă peste 368.000$ pentru un veteran. Un simplu gest de blândețe poate schimba foarte mult situația unei persoane. Acest lucru s-a întâmplat în SUA. O femeie pe nume Katie McClure a rămas fără benzină în jurul orei 12 noaptea. Din fericire acest lucru s-a întâmplat în apropierea unei benzinării. Johnny era un bărbat care obișnuia să-și petreacă timpul în apropierea benzinăriei. El a observat prin ce trecea femeia și s-a decis să o ajute oferindu-i o canistră de benzină. Fiind copleşită de gestul bărbatului, ea s-a decis să-l ajute realizând o campanie de strângere de fonduri. Prin intermediul acestei campanii, femeia a reușit să strângă peste 350.000$.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Cu aceşti bani îşi va putea cumpăra o locuinţă şi duce o viaţă normală. Un gest impresionant, iar cei care au donat au rezonat cu situaţia dificilă în care se află un veteran!

Sursa: Lifebuzz