O femeia a adoptat o pisica de 26 de ani din adăpost. Un om cu suflet mare!

- Advertisement -

Majoritatea pisicilor domestice trăiesc în medie în jur de 20 de ani, dar Thomas  a ajuns la vârsta de 20 de ani. Din păcate, proprietarii lui nu mai puteau să aibă grijă de el și au predat pisica adăpostului.

Luna trecută, Thomas a fost predat la Adăpostul pentru animale din Baltimore, suferind de câteva probleme de sănătate. Adăpostul știa că o pisică de vârsta lui va fi greu de adoptat deoarece oamenii adesea doreau să adopte pisici mai tinere.

Din fericire, cei de la adăpost au postat un mesaj pe Facebook despre acei pisoi iar o doamnă pe nume Laura Cassiday a știut cu siguranță ca vrea sa îl adopte.

- Advertisement -

„Când l-am văzut pe Thomas am știut ca nu îl voi lăsa sa rămână la adăpost”, a spus Laura.

Știind că pisica veche avea nevoie de puțină stabilitate în viața lui, Cassiday a fost fericită să-l aducă acasă și să facă parte din familia ei. Dar nu ar fi fost ușor să aibă grijă de o pisică în vârstă.

Deseori lucrând la adăposturi pentru animale, Cassiday știe prea bine că pisicile în vârstă ca Thomas nu au adesea o a doua șansă.

Cassiday dorește ca mai mulți oameni să ia în considerare posibilitatea de a adopta un animal mai în vârstă care nu are de obicei o a doua șansă. Acestea sunt adesea cele care au nevoie de cea mai mare dragoste și atenție.

- Advertisement -

Thomas nu era la început în întregime sigur de noua sa casa, dar s-a obișnuit în scurt timp și a vrut un pic de afecțiune.

Acum, bătrâna pisică are propria sa pagină de Facebook – Aventurile lui Thomas, pisica de 26 de ani. Cassiday documentează viața dulce a pisicii, care va servi ca o modalitate absolut frumoasă de a-și aminti de el.

https://www.facebook.com/thomastheseniorcat/videos/209525349636709/

- Advertisement -

Mulțumită lui Laura Cassiday, această frumoasă pisică de 26 de ani își va petrece restul zilelor înconjurată de confort, siguranță și dragoste. O aplaudăm pentru că ia oferit o șansă lui Thomas.

sursa: Animal Channel