O familie a descoperit poze cu motanul lor dispărut – Emoționanta lor revedere după doi ani

- Advertisement -

O uimitoare răsturnare de situație a trăit o pisică ce lipsea de acasă de mai bine de doi ani. Familia ei a recunoscut-o după ce i-a văzut fotografiile postate pe pagina Facebook a unui adăpost pentru animale.

Jimmy, adorabilul motan de 15 ani, dispăruse în 2015, când un membru al familiei mergea să-și viziteze prietenii în apropiere de High Crest, New Jersey. Jimmy avea un obicei de a dormi în mașinile parcate ale familiei și bănuiesc că asta a făcut și la  High Crest, unde a părăsit în cele din urmă mașina și s-a pierdut. Două ani și jumătate după dispariția lui Jimmy, un voluntar din Occidentul Milford Animal Shelter l-a găsit rătăcind pe străzi. L-a dus la un adăpost de animale în speranța că îi va găsi o casă.

- Advertisement -

Salvatorii au postat un mesaj pe Facebook despre motanul rătăcit. Apoi au plătit pentru ca postarea să fie arătată celor interesați de animale. Rezultatul a fost că  „postarea a avut  26.636 de vizualizări și 581 acțiuni.”

La patru zile după aceea, cei de la adăpost au primit un mesaj de la Susan Zelitsky din Wanaque, New Jersey. Ea le-a spus voluntarilor că motanul din poză seamănă foarte mult cu Jimmy al ei, doar că Jimmy lipsea timp de 2,5 ani. Familia a vorbit cu cei de la adăpost și, în cele din urmă, a decis să meargă la până acolo să se convingă de adevăr.

Cine știe? Putea fi foarte bine pisica lor iubita! Zelitskii au adus câteva obiecte vechi ale lui Jimmy – o pernă și o jucărie – pentru a vedea dacă pisicul adăpostului ar recunoaște mirosul.

- Advertisement -

Când au deschis cutia, i-am spus: „Jimmy ești tu, mănâncă?” Și el a mers pe jos și și-a înfipt nasul în jucărie „, a spus Zelitsky . „Am început imediat să plâng.”

Apoi, a început să se frece de noi și când i-am frecat burta, el a tors, ața cum făcea întotdeauna. Și-a pus capul în mâinile lui Dayna și a început să miaune tare. Bob Zelitsky, soțul lui Susan și cel mai bun prieten al lui Jimmy, s-au apropiat de motan. „Soțul ei a spus imediat că” e băiatul meu „și, bineînțeles, toată lumea a plâns lacrimi de fericire”, și-au amintit cei de la adăpost.

„Jimmy și-a cunoscut familia”, au spus ei. „S-a sculat și s-a rostogolit pe spate. Mai ales imediat ce l-a văzut pe tatăl său.”

- Advertisement -

După ce au fost separați timp de aproape 3 ani, Jimmy a plecat în acea noapte acasă cu familia sa. 

Când cea mai tânără fiică a familiei Zelitskies și-a redescoperit pisica iubită a fost copleșită de emoții. „Jimmy s-a rostogolit imediat și a început să miaune”, a spus Susan.

 „Viața este minunată pentru noi toți!”.