O doamnă de 93 de ani şi râsul ei molipsitor în timp ce-şi face exerciţiile fizice au devenit virale!

- Advertisement -

„Nu încetați niciodată să faceţi exerciţii fizice!”, ne spune Helene Miller, o venerabilă doamnă de 93 de ani, a cărei bucurie de viaţă este adorabil de molipsitoare.

Un videoclip recent, cu Miller râzând din inimă în timpul unui antrenament săptămânal de exerciţii, a emoţionat  inimile multor oameni și a devenit viral pe internet. Suntem convinşi că te va face şi pe tine să zâmbești!

Miller trăiește ceea ce mulți ar numi o viață de vis a longevității, cu zile pline de activități incitante, prietenie și exerciții fizice regulate. Cânta în corul bisericii, se bucură de jocuri de societate și își practică cu regularitate exerciţiile fizice.

În timp ce stilul de viață sănătos al lui Miller poate da impresia că nu este afectată de boală, ea a avut propriile lupte pentru sănătate. După o încercare legată de sănătate în urmă cu câțiva ani, Miller a fost hotărât să-și trăiască zilele rămase la maximum şi să se bucure de viaţă.

- Advertisement -


Miller și-a găsit o echipă de antrenori personali pasionați, precum Elizabeth Zanin, de 46 de ani cu are lucrează la Anytime Fitness din Pierre, Dakota de Sud. De trei ori pe săptămână, în ultimii doi ani, Miller și Zanin lucrează împreună la echilibru, coordonare și forţă.

Pe 14 februarie, fiica lui Zanin, Joana Zanin, în vârstă de 18 ani, a postat un videoclip cu Helen de 93 de ani, așezată pe un scaun cu rotile, râzând în timpul antrenamentelor săptămânale. Muzica şi râsul entuziasmat al lui Miller au umplut sală de gimnastică, în timp ce urmărea cu stricteţe instrucţiunile atrenorului său personal.

„Mama mea se atrenează la cei 93 de ani ai ei și este cel mai drăguț lucru posibil”, a scris Joana pe Twitter. „Râsul și zâmbetul ei sunt un exemplu pentru toţi.”

- Advertisement -

Miller a devenit rapid o senzație pe internet, devenind un model pozitiv neașteptat pentru sănătate. Într-un interviu acordat unui ziar local, Miller a susţinut importanţa exerciţiilor fizice în viața ei.

„Când mă duc la sala de sport sunt o persoană cu alt tonus”, a declarat Miller pentru TODAY. „Îmi oferă ceva special.”

Zanin speră că videoclipul său îi va inspira și pe alții să devină mai activi. De-a lungul anilor, Zanin a văzut că oamenii în vârstă renunță la încercarea de a rămâne în formă, dar mesajul încurajator al lui Zanin este acesta: „cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să faceți exerciții fizice”.

O atitudine pozitivă care la Miller pare să fie cheia succesului. „Privind bucuria ei și auzirea râsetelor ei am ajuns să apreciez lucrurile mici din viață, așa că am vrut să împărtășesc asta cu lumea!”, a mai spus Joana Zanin.

- Advertisement -

Miller a sugerat că un viitor videoclip ar putea fi pe drum, unul în care Miller dansează. Suntem nerăbdători să vedem continuarea!

https://www.facebook.com/kmfmofficial/videos/1804610426224813/?t=0