O coafeza ne prezinta care sunt cele 6 tunsori, pe care nu le recomandă niciodata clientelor sale

- Advertisement -

Unul dintre cei mai cunoscuţi hair stylişti din ţară ne prezinta 6 modele de tunsori pe care sa le evitam.

Pentru a deveni hair stylist este nevoie, în primul rând, să aveţi simţul estetic dezvoltat. Pe lângă tehnicile care pot fi învăţate în diferite şcoli sau academii specializate, talentul este principala motivaţie a unui hair stylist.

„Mai mult, un hair stylist va trebui să fie mereu la curent cu noutăţile, cu cele mai recente tunsori sau culori, dar trebuie să aibă «un ochi» şi o pasiune pentru tot ceea ce ţine de «frumos»”.

Aceste tunsori nu se potrivesc nimănui!

- Advertisement -

1. Tunsori rase pe o parte.

„Sfatul meu este să evitați această tunsoare care este una stranie, un adevărat kitsch”.

2. Bretonul foarte scurt.

- Advertisement -

„Le explic deseori clientelor mele că bretonul are anumite limite. De aceea nu le recomand să aleagă unul foarte scurt, deoarece nu arată prea bine. Femeile au, cu siguranță, dreptul să-și pună în evidență individualitatea, dar nu într-un mod atât de ciudat”.

3. Părul prea lung.

- Advertisement -

„Unele doamne trebuie să fie convinse să-și taie părul deoarece, la o anumită vârstă, este mai bine să alegeți o tunsoare stilată. Dacă vine vreo clientă în vârstă și îmi spune să nu-i scurtez părul nici cu un centimetru, îi spun imediat să meargă la alt coafor”.

4. Tunsoarea Bob cu volum.

„Multe cliente solicită tunsoarea Bob, dar nu prea știu în ce constă aceasta. Într-adevăr, această tunsoare este foarte populară, dar nu este potrivit pentru toate femeile, Multe dintre ele cred că vor arăta grozav, dar în rezultat vor avea o cupolă de păr pe cap”.

5. Tunsorile foarte scurte.

„De-a lungul carierei mele am întâlnit mai multe cliente care aveau părul lung și au dorit să-l taie aproape chel. Am refuzat de fiecare dată, spunându-le că nu au nevoie de un coafor profesionist pentru a face acest lucru, o pot face singure cu o mașină de tuns. Nu pot înțelege de ce o fată frumoasă ar trebui să se radă pe cap?”

6. Tunsori care sunt mai lungi în față decât la spate.