O casuță mică de vacanță cu un interior spectaculos!

- Advertisement -

O casă mică nu înseamnă automat spațiu de locuit inconfortabil. Dovada cea mai bună este această casă de vacanță din Boscastle, un sat de pescari din Cornwell.

Casa este de 1.238 de metri pătrați și este realizată din lemn de stejar.
Ar putea părea mică din exterior, dar este o casă extrem de confortabilă în interior. Locuința include o bucătărie complet utilată, living, două dormitoare cu baie proprie și multe altele.

Exteriorul casei este absolut uimitor cu culorile sale moi calde. Casa a fost construită de Carpenter Oak Ltd., o companie britanică specializată în case din lemn.

- Advertisement -

 Locuința a fost comandată de Petra și Rick Middleton după ce Petra a depășit boala.
Casa a fost construită ca un refugiu de recuperare în cazul în care Middletons ar avea nevoie de liniște și de vindecare. Ei au planificat inițial să cumpere o casă, dar nu au găsit nimic potrivit pentru ei.

“Am petrecut doi ani uitandu-ne la tot, de la vile la transformari de hambare, dar nimic nu a fost ceea ce căutam”, a declarat Petra pentru Carpenter Oak Ltd. “Nu exista suficientă intimitate”.Și dacă există un lucru pe care o are această casă, este intimitatea. Bârnele de stejar ale casei susțin casa, dar creează, de asemenea, o frumoasă înrămare interioară a acesteia.

Bucătăria este imensă! Acesta este dotată cu dulapuri complete, chiuvetă, veselă, bufet și o masă.

- Advertisement -

Lumina naturală se revarsă prin bucătărie și este completată de culori luminoase frumoase, cum ar fi albastrul, albul și griul.
Bucătăria se află în spatele unui living confortabil, care are o sobă de lemn, o masă de cafea, un loc de relaxare, un televizor și o canapea.

Dormitorul este foarte confortabil, cu un pat mare, spațiu de depozitare și o mulțime de ferestre. Patul ocupă cea mai mare parte a camerei, dar asta îl face confortabil.

Baia pare mică, dar ușa de sticlă de duș și culoarea albă a încăperii deschide mult spațiul.

Bucătăria are o ușă de sticlă glisantă care se deschide într-o terasă superbă și uriașă, grădină cu pietriș și pietre decorative și un perete de protecție.

Perspectivele ce s epot admira de pe acest domeniu prezintă un frumos peisaj verde relaxant.
Casa de vacanță are un aspect spațios, chiar cu aceste domensiuni destul de limitate, datorită planului său inteligent de arhitectură după care a fost realizat.

Această casă este disponibilă pentru închiriere pe sute-ul Homestays Unique. 

- Advertisement -

Sursa: https://homehacks.co/tiny-home-doesnt-skimp-luxury-space-floor-plan-makes-inside-looks-huge/