O casă mică făcută dintr-un container.Arată superb și se află lângă ocean!

- Advertisement -

Această casă este creația lui Ken Crosson și nu seamănă cu altele pe care le-ați mai vazut pană acum. Bine ați venit în Coromandel Bach.

“La sosire, tot ce este necesar este să înălțați părțile laterale pentru a forma punțile și a oferi o scenă de trai care apoi pare să plutească deasupra solului, ca și cum ar fi gata să fie împăturită și mutată într-o altă locație. La plecare, cutia este împachetată din nou pentru a fi protejată de vremea rea “, spune Crosson pe site-ul său.

În momentul în care intrați înăuntru, este necesar să deschideți ușile pliabile pentru a vă bucura de priveliștea oceanului

Zona de relaxare are un șemineu mare pentru lunile de iarnă mai reci

- Advertisement -

O canapea lungă și o pereche de scaune pliante de pânză înconjoară șemineul primitoare. Nu există televizor, dar cine are nevoie de televizor atunci când aveți o priveliște incredibilă asupra oceanului?

Opus zonei de relaxare este locul de luat masa și bucătăria

Bucătăria a fost păstrată simplu, cu dulapuri din lemn de dimensiuni reduse și cu rafturi încastrate. Există o chiuvetă, un arzător și un mini-frigider care este ascuns în spatele dulapurilor personalizate.

Într-o aripă a casei, veți găsi dormitorul principal. Pe partea opusă (nu este ilustrată), este o cameră cu paturi pentru copii

Baia deschisă cu uși glisante are o chiuvetă simplă și duș cu efect de ploaie

Fără un vecin la vedere, intimitatea în acest duș foarte expus nu este o problemă. Cu toate acestea, există perdele dacă vă simțiți un pic prea vulnerabil.

Există o cadă mobilă care poate fi umplută și rotită pe puntea din spate

- Advertisement -

“Băia deschisă cu podele din lemn de sârmă și baia mobilă pe roți permit ca ritualurile de duș și de îmbăiere să devină o experiență legată de natură”, afirmă Crosson.

Baia are, de asemenea, o bancă din lemn pentru schimbare și un suport pentru prosoape.

Iar când soarele coboară – vă puteți relaxa la sunetele oceanului

Dacă preferați să aveți mai multă intimitate – doar închideți ușile casei

sursa: Home Hacks