O casă mică făcută dintr-un container.Arată superb și se află lângă ocean!

- Advertisement -

Această casă este creația lui Ken Crosson și nu seamănă cu altele pe care le-ați mai vazut pană acum. Bine ați venit în Coromandel Bach.

„La sosire, tot ce este necesar este să înălțați părțile laterale pentru a forma punțile și a oferi o scenă de trai care apoi pare să plutească deasupra solului, ca și cum ar fi gata să fie împăturită și mutată într-o altă locație. La plecare, cutia este împachetată din nou pentru a fi protejată de vremea rea „, spune Crosson pe site-ul său.

În momentul în care intrați înăuntru, este necesar să deschideți ușile pliabile pentru a vă bucura de priveliștea oceanului

Zona de relaxare are un șemineu mare pentru lunile de iarnă mai reci

- Advertisement -

O canapea lungă și o pereche de scaune pliante de pânză înconjoară șemineul primitoare. Nu există televizor, dar cine are nevoie de televizor atunci când aveți o priveliște incredibilă asupra oceanului?

Opus zonei de relaxare este locul de luat masa și bucătăria

Bucătăria a fost păstrată simplu, cu dulapuri din lemn de dimensiuni reduse și cu rafturi încastrate. Există o chiuvetă, un arzător și un mini-frigider care este ascuns în spatele dulapurilor personalizate.

Într-o aripă a casei, veți găsi dormitorul principal. Pe partea opusă (nu este ilustrată), este o cameră cu paturi pentru copii

- Advertisement -

Baia deschisă cu uși glisante are o chiuvetă simplă și duș cu efect de ploaie

Fără un vecin la vedere, intimitatea în acest duș foarte expus nu este o problemă. Cu toate acestea, există perdele dacă vă simțiți un pic prea vulnerabil.

Există o cadă mobilă care poate fi umplută și rotită pe puntea din spate

„Băia deschisă cu podele din lemn de sârmă și baia mobilă pe roți permit ca ritualurile de duș și de îmbăiere să devină o experiență legată de natură”, afirmă Crosson.

- Advertisement -

Baia are, de asemenea, o bancă din lemn pentru schimbare și un suport pentru prosoape.

Iar când soarele coboară – vă puteți relaxa la sunetele oceanului

Dacă preferați să aveți mai multă intimitate – doar închideți ușile casei

sursa: Home Hacks