O casă eco unică în lume din statul Oregon, SUA

- Advertisement -

Cine spune că o casă nu poate fi o piesă de artă? Mozaicuri de dragon din sticlă, sculpturi din lemn de cupru, sculpturi din lemn și pardoseli de granit și lemn concepute să pară ca o plajă de nisip care să ducă la un flux de apă pe tot parcursul vieții prin Ranch Shining Head – o casă fantezie personalizată! De neuitat!

Această casa uimitoare este situată pe 706 de acri în Oregon. A fost construită în 2015 de către artistul și dezvoltatorul Ed Bemis, împreună cu diverși artiști locali. În aceeași măsură, această casa este o minunată fantezie,dar și o casă ecologică, inclusiv încălzirea și răcirea energiei geotermale, precum și o piscină interioară încălzită cu energie solară.

Să facem un mic tur al acestui „castel” magnific, care se bazează pe frumusețea naturală, pe icoanele fanteziei și pe cultura locală, pentru a inspira imaginația.

- Advertisement -

O „ușă” către Paradis

Scultarea ușii de intrare complicată a durat un an și jumătate pentru a sculpta. Ținând cont de o temă tradițională americană, toate ușile locuinței descriu animale locale, vulturi, șoimi sau coioți.

Magnifica intrare

La intrarea în casă, sunteți întâmpinați de două sculpturi din cupru, care creează un cadru de lemn de mahon brazilian, arcuit. Trecând prin această ușă veți fi fermecat de uimitorul decor interior din interior.

- Advertisement -

Trecând podele „fluviale”

După ce treceți prin ușile duble în acest paradis fantezist, veți vedea pardoseală unică de arțar și cireșe care seamănă cu un râu curgător. Acest element de design „relaxant” este o frumusețe unică de admirat.

Drumul către rai

Scările complicate din casă au fost sculptate dintr-un copac indigen din zonă, numit manzanita. În plus, plafoanele din casă au fost create cu niște scânduri conice și grinzi de cedru.

- Advertisement -

Imagini originale impresionante

Imaginile indigene pe care artiștii de design încorporați în casă le izbesc la fiecare pas. Designerii au căutat să onoreze frumusețea naturală a țării.

Folclor fantastic inspirat

Moscheici dragoni simbolizând focul și gheața prezidează un șemineu masiv de ardere a lemnului, care se află în camera de zi. Această caracteristică impresionantă va crea cu siguranță imaginile din episodul tău preferat Game of Thrones.

Majestic Sleeping Quarters

Dormitoarele gigantice dispun de plafoane cu bolțiuri maiestuoase și o vedere care duce respirația departe. Nu vei dormi prea mult în dormitor, pentru că vei fi prea ocupat să privești de ferestrele din florei și faunei.

Vistasuri frumoase

Ferestrele uriașe, deschise în jurul întregii proprietăți oferă o priveliște spre locațiile cele mai frumoase ale zonei, printre care Mount Shasta, Taowhywee Point, Wagner Butte, Muntele Ashland și Pilot Roc. Multe dintre ferestrele casei au fost create în formă de nori, aducând frumusețea naturii în interior.

Bucătăria visurilor tale

Bucătăria din această casă este prevăzută cu blat de lucru imens, care este susținut de trunchiuri naturale de lemn de manzanita, de o iluminare superioară de dimensiuni reduse, de podele travertinice de pământ și de aparate din oțel inoxidabil. Această bucătărie oferă un nou sens.

Un bazin relaxant

Piscina vă permite să înotați împotriva valurilor și se află plasată într-o clădire de sticlă. Este un solar încălzit și oferă perspective magnifice către peisajul înconjurător.

Situat la doar 20 de minute de micul oraș de artă Ashland, Oregon, această casă uimitoare vă va conduce într-o lume fantezistă. Dincolo de interiorul său uimitor, aceasta oferă priveliști incredibile asupra vieții sălbatice din jur, incluzând vizitele obișnuite ale vulturilor, căprioarei, elanilor și șoimilor.

sursa:https://homehacks.co/geothermal-home-oregon-worth-millions/