O cabană de culoare rosu aprins are un interior confortabil. Puțini oameni mai apreciază astfel de cabane.

- Advertisement -

Visați sa vă treziți la sunetele și mirosurile de țară? Păsări care ciripesc, aer proaspăt, priveliștea lacului. Este ceva frumos? Ei bine, această cabană incredibilă se întâmplă să ofere toate acestea și mai mult.

sursă imagine: Airbnb

Casa se află pe un parc comun de 5 hectare lângă Lacul Brandenburg din Ingleside, Illinois și este disponibilă pentru chirie pe Airbnb. Culoarea ei roșu aprins vă atrage atenția de la primire, dar în interior, este atât de primitoare și confortabilă, veți dori să rezervați o ședere cât mai repede posibil.

Planul de la etajul deschis are o cameră mare, cu o mulțime de spațiu pentru familie și prieteni.

- Advertisement -

sursă imagine: Airbnb

Deși mobilierul casei nu este nou , decorul nepotrivit și piesele de mobilier dau cabinei o senzație superbă și fermecătoare. Camera de zi are o canapea, două fotolii confortabile, un pian și un șemineu mare, care este centrul și punctul central al casei.

Într-un colț a camerei se află un loc de luat masa.

sursă imagine: Airbnb

- Advertisement -

Bucurați-vă de mese cu familia în jurul mesei din lemn pentru șase persoane. După o cină perfectă, relaxați-vă cu spectacolul dvs. preferat în „zona de divertisment”.

Bucătăria este simplă și modestă, dar are toate facilitățile necesare.

sursă imagine: Airbnb

Bucătăria complet funcțională are o senzație de cabană făcută cu totul din lemn. Există o mulțime de spațiu pentru pregătirea meselor, și există, de asemenea, un cuptor și o sobă de dimensiuni mari, chiuveta cu două bazine și frigider din oțel inoxidabil.

- Advertisement -

Confortul continuă în dormitor

sursă imagine: Airbnb

Odihniți-vă după o zi lungă de activități recreative pe lacul privat, în acest dormitor cald și primitor. Decorul este limitat, deoarece pereții și podelele din lemn cald vorbesc de la sine. Dormitorul are și un covor mare colorat.

Baia este locul perfect pentru a scăpa de toate stresurile.

sursă imagine: Airbnb

Baia cu dimensiuni generoase are o cadă mare. O fereastră mare permite o mulțime de lumină naturală, astfel încât să vă puteți relaxa cu o carte în timp ce faceți o baie.

La etaj mai este încă un dormitorul în care încap până la 4 persoane.

sursă imagine: Airbnb

Mergeți sus pentru a ajunge în pod unde mai este un loc de dormit.Covoarele de pluș
adaugă căldură în spațiul rustic, ca să nu mai vorbim, căldura de la șemineu va păstra această loc cald în timpul acelor luni reci de iarnă.

De asemenea, la etaj mai este o baie.

sursă imagine: Airbnb

Dacă oaspeții trebuie să folosească toaleta în mijlocul nopții, ei nu trebuie să-și facă drumul pe scări în întuneric. O jumătate de baie oferă oaspeților lucrurile de bază, o toaletă, chiuvetă și un mic raft pentru articole de toaletă.

Prin ușa din spate, veți găsi terasă de lemn.

sursă imagine: Airbnb

Puteți avea cina pe una din cele două mese în aer liber de pe terasa. Imaginați-vă nopțile  pline de conversații minunate, savurând un pahar de vin, uitându-vă la apusul soarelui. Absolut incredibil!

Cea mai bună parte despre această bijuterie? Este doar 145 dolari pe noapte. Airbnb are toate informațiile de care aveți nevoie pentru a o rezerva.

sursa: Home Hacks