O artistă japoneză a acoperit întreg apartamentul cu flori iar rezultatul este magic

- Advertisement -

Yayoi Kusama este o artistă japoneză, iar piesele ei de artă uluitoare au fost fascinante pentru o vreme. Recent, a creat o nouă operă de artă numită “Obsession Flower” la Galeria Națională Victoria Triennaal din Melbourne. Kusama a invitat vizitatorii să aplice motive de flori roșii pe pereți, mobilier, plafoane sau oriunde ar dori. Rezultatul este incredibil. Dacă ați vizita apartamentul acum, nu ați putea spune că în spatele acestor flori se află o cameră foarte obișnuită. Introducerea acestei instalări vă va permite să înțelegeți ce înseamnă să fii obsedat de flori.

Într-un comunicat de presă al expoziției, Kusama a explicat de ce a ales aceste flori: “Într-o zi, după ce m-am uitat la un model de flori roșii pe fața de masă, m-am uitat în sus pentru a vedea că tavanul, ferestrele și coloanele păreau să fie tencuite cu același model floral roșu. Am văzut întreaga cameră, tot trupul meu și întregul univers acoperit cu flori roșii, iar în acel moment, sufletul meu a fost șters … Aceasta nu era o iluzie, ci o realitate în sine “.

Cu ceva timp în urmă, Kusama a realizat o operă de artă similară numită “Camera de obliterare”, unde a lăsat oamenii să acopere întreaga cameră cu autocolante colorate, iar rezultatul a fost incredibil, cel puțin. Derulați în jos pentru a vedea piesele ei de artă fascinantă!

Numele artistei este Yayoi Kusama

- Advertisement -

 

Recent a creat o opera de artă numită “Obsesia florilor”

 

Ia rugat pe vizitatori să pună flori roși prin cameră

- Advertisement -

 

Iar rezultatul este incredibil

- Advertisement -

Cu ceva timp în urmă artistă a făcut o cameră complet albă

Iar apoi ia rugat pe vizitatori să pună buline colorate prin cameră

sursa: demilked