Nu aruncați cofrajele de ouă, uite 17 moduri distractive de a le refolosi

- Advertisement -

După ce folosim fiecare ou la una dintre rețete sau pur și simplu vrem să aranjăm ouăle în frigider, cofrajele sunt de cele mai multe ori aruncate la gunoi.Așa că astăzi vă vom arata multe moduri în care cofrajele de ouă pot fi reutilizate pentru diverse activități distractive, piese de decor sau chiar instrumente utile în jurul casei.

Uite 17 noi moduri de a reutiliza cofrajele de ouă intru-un mod inedit.Cine ar fi crezut ca poate fi atât de distractiv?

Multe dintre aceste idei sunt pentru toate vârstele, asa ca nu uitați sa vă implicați și copiii în aceste activități.

1.Folosiți cofrajul pe post de paletă de culori atunci când vopsiți

- Advertisement -

sursa: Green Mom

Folosiți suporturile individuale pentru ouă pentru a ține diferite culori de vopsea. Acest lucru este perfect pentru a vă menține mobila departe de probleme atunci când copiii vor sa picteze.

2.Faceți lumini din carton cu forme florale

- Advertisement -

sursa: Upcycle That

Aceste lumini par puțin complicate de făcut, dar nu va faceți griji-cei de la Upcycle That au făcut un set de instrucțiuni foarte ușor de urmărit.Tot ce aveți nevoi sunt câteva cofraje, foarfeci, vopsele, un sir de lumini de Crăciun și cât mai multa creativitate.

3.Creați un set de joc numit Mancala

- Advertisement -

sursa: Fun Family Crafts

Mancala este unul dintre cele mai vechi jocuri cunoscute oamenilor și este foarte distractiv să joci! Efectuarea propriului panou de Mancala este atât de simplu și ușor de făcut. Practic, tot ce veți avea nevoie este o cutie de ou goală și niște fasole, dar puteți să-l modelați cum vreți voi picându-i culori diferite. Marie Pastiche are instrucțiuni pas cu pas pentru voi.

4.Buchet de flori de pus pe perete

sursa: Mod Podge Rocks

Acesta este un proiect atât de distractiv pentru cei mici! Va trebui să faceți o excursie la magazin pentru a obține niște bunuri, dar în caz contrar,  tutorialul lui Mod Podge face acest proiect de artă o plăcere. În doar 7 pași simpli, veți avea o nouă piesă de decor de pus pe perete.

5.Puteți planta semințe

sursa: Green Mom

În loc să cumpărați ghivece sau oale mici pentru a pune semințele, trebuie doar să utilizați o cutie goală de ouă! De îndată ce semințele au crescut și trebuie să fie mutate in ghivece mai mari, trebuie doar să tăiați cupe individuale și să le plantați în pământ. Cartonul se va descompune în mod natural.

6.Cutie cu mâncare pentru păsări

sursa: The Creative Cubby

Acest proiect este foarte ușor de realizat și este o modalitate excelentă de reutilizare a cofrajelor vechi de ou în timp ce hrăniți păsările frumoase din curtea dumneavoastră .The Creative Cubby are un tutorial distractiv care necesită doar cinci obiecte: cutie de ouă, șnur, lipici, foarfece și sămânță pentru păsări!

7.Faceți o coroană cu flori

sursa: Homemade Serenity

Cine ar fi crezut că ceva atât de frumos ar putea fi făcut din cutii goale de oua? Această coroană superbă este perfectă pentru primăvară și vară în timp ce este surprinzător de ușor de făcut .Handmade Serenity a creat acest proiect distractiv care poate fi făcut cadou cuiva drag!

8.Suport pentru tabletă

sursa: Pinterest

Utilizați un cofraj de ouă ca suport pentru tableta dumneavoastră în bucătărie. Acest lucru este perfect atunci când încercați să urmați o rețetă online.

9.Faceți ambalaje creative pentru cadouri

sursa: Decoratrix

Cât de minunate sunt aceste cutii de carton pentru ouă? Decoratrix a venit cu această idee incredibila și ne place foarte mult. Doar vopsiți cutii de ou vechi în culori și modele distractive, lăsați-l să se usuce, apoi utilizați-l pentru a împacheta un cadou! Tot ce trebuie să faceți este să-l securizi cu o bucată de panglică sau șir.

10.Utilizați-l ca o tavă pentru gheață

sursa: Pinterest

Aveți o petrecere și ați rămas fără gheață? Nu va panicați! Puteți folosi cofrajele de ouă din plastic sau din carton pe post de tăvi suplimentare pentru cuburi de gheață.

11.Blocuri de construcție pentru joaca copiiilor

sursa: The Pinterested Parent

The Pinterested Parent a venit cu această idee creativă și a transformat cutiile de ou goale în blocuri colorate pentru copiii ei. Mai puteți să includeți bețișoare de lemn de la înghețată pentru distracția celor mici.

12.Suporturi pentru lumânări

sursa: Green Mom

Acestea sunt ideale pentru camping sau o drumeție la munte.Umpleți fiecare pahar de carton pentru ouă cu un material organic inflamabil cum ar fi puf sau rumeguș. Apoi, topiți un strat de parafina sau ceară de lumânare și turnați în cupe. Se amestecă împreună și se lasă să se răcească.Când doriți sa aprindeți o lumânare trebuie doar sa rupeți o ceașcă de carton și sa ii dați foc.

13.Suport pentru bijuterii

sursa: Wear Blue Sky

Păstrați inelele, cerceii și alte bijuterii intru-un suport pentru bijuterii din carton de ouă. Vopsiți o cutie goală de ou cu o culoare metalică sau strălucitoare și veți obține imediat o tavă de bijuterii nouă.

14.Depozitați mici ornamente de Crăciun

sursa: HGTV

Ornamentele mici de Crăciun sunt dimensiunea perfectă pentru depozitarea într-o cutie de ouă veche. Salvați ornamentele de la spargere cu acest truc inteligent.

15.Faceți o mica gradina

sursa: Green Mom

Iată un proiect ambițios de la Green Mom. Tăiați cu atenție partea de sus a cofrajului.Umpleți recipientele cu pământ și puneți în poziție verticala mici flori. Vor arată de minune pe pervazul geamurilor.

16.Suport pentru diverse condimente

sursa: Bob Vila

Nimănui nu îi place acel ketchup sau muștar apos care iese din sticlă după ce a stat în picioare pentru o vreme. În schimb, utilizați o cutie de ou pentru a menține condimentele în loc în timp ce acestea sunt cu capul în jos ca să nu mai trebuiți să vă ocupați din nou cu acele sticle de pe jumătate stoarse.

17.Donați cofrajele